Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..

Assalamualaikum...

http://www.benashaari.com/2011/01/suai-kenal-blogger-baru-edisi-februari.html
Sila letak header BEN ASHAARI BLOG Tajuk : ikut yang atas tu dan linkkan ke entri ini ... Beri pendapat anda mengenai laman web ini : WWW.1TUBE.MY Berikan pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENAR…

Doa Isteri ~

Assalamualaikum..
dah2 lah merajuk tu qaseh hahaha...minggu depan nak jumpa hubby kan..
yeyeyeyeye...
qaseh nak share doa ni...terjumpa kat laman web tadi..
so kepada isteri2 ..kepada2 bakal2 isteri cuba baca ..sayu je kan hati ...
hurmmmm ..igt senang ke nak jadi isteri n ibu?susahhh wooooo ...perlu ad…

Hari Merajuk Sedunia

Assalamualaikum..
hari saya nak merajuk ..haha..
saya jelez skang ini..
oh tidak...jangan tego saye di kala ini..
nak pergi membawa diri ke bulan..
bersama2 faizal ,shida,azureen dan yang tak pergi gath...
nak nanges guling2..haha
benci nye...
sedeyh T_T
jom kite berlepas ke sana kawan2..
haha.. tunjuk peras…

Selamat Hari Lahir sayangku ~khairil ...

Assalamualaikum...
hari ni ganu hujan lagi..redup je...indah sangat ..
dan hari ni hari bahgia buat seseorang yang sangat2 istimewa dalam hidup dalia..
someone yang sentiasa ada di kala tawa dan duka...
suara nya yang sentiasa menenangkan hati di kala duka..
dan tawanya yang sentiasa menghiburkan hati..…

Jenis2 Kapel ~

Assalamualaikum..
wahh bez ganu hujan hari ni..mak kata kalau masuk tahun baru cina mesti hujan..
boleh jadi pakar kaji cuaca lak ye mak dalia..haha..
fine tapi bez ..sejuk je alhamdulillah dgn rahmatNya,, ~
entry pagi tentang jenis2 kapel...uhuiiii .
korang ada pasangan tak ?jom baca korang dalam kateg…

Segmen Hujung Minggu Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum..
http://www.benashaari.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-dialog.html Buatkan sebuah cerita berdasarkan gambar tu .. Gambar / dialog / angan - angan atau apa saja yang boleh korang buat dari gambar tu.. Tapi jangan di edit lak gambar tu.. Boleh ? Hehehe.. Tapi mesti panjang .. kalau pe…

Rahsia GerakGeri Lelaki ~ fuyoooo !

Assalamualaikum hadirin dan hadirat sekalian..
hehe pe kabo hari neh..hope sentiasa sihat di samping yg trsayang ..
ganu cuaca hujan berangin ... ase macam nak melayang je kena tiup haha..nasib baik pakai baju besi kah2x..
merepek je..

semart giler ye neh..org giler xsemart macamni ..haha tergoda jap...…

16 soalan cepumas

Assalamualaikum...
selamat petang sume...kena tag ngan along tadi..nyesal singgah blog die hahaha..
tapi xpe cek buat je lah..
yang shida punye tag pun belum buat sebab 25 thing mak oii xlarat lah cyg agypun dulu dah kne tag mcm tu hehehe..

1.  apa benda penting dalam hidup korang.?benda penting d…