Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Nilai ~

Assalamualaikum .............

straight to the point..semalam keluar detim dengan hencik k , jarang jugak keluar dengan dia tapi takpe so semalam kitorang pergi nilai 3 , hari tu dah pergi sekali sebelum raya untuk cari baju raya n then hari ni pergi lagi coz lama sudah ku mencari jubah .. semalam d…

Aku dan Hati berkata2 ...

Assalamualaikum ......


''seseorang yang sentiasa kuat di hadapanmu ketahuilah dialah yang sentiasa mengadu lemah dihadapan penciptaNya ...''
yaAllah semalam aku mimpi sesuatu yang menakutkan , dasyat seolah-olah berada di alam lain ..aku takut nak cerita sebab aku tak ingin ia jadi k…

Canon powershot g12

Assalamualaikum ....

wishlist yang ke dua ... belum setel lagi , sbb dah target hujung bulan 11 or awal bulan 12 ahahaha ... hari tu memang target nak beli nikon d3100 .. lepastu bincang dalam group whatsapp abg beng punye hihi ... abg beng pun sarankan pulak canon powershot g12 .. survey2 ok jugak…

Andai Dia Pergi Dulu Sebelummu ...

Assalamualaikum ..
kesian blog kesayangan di tinggal lama pergi , alhamdulillah selesai sudah menjalani kursus kahwin , persediaan .. alhamdulillah banyak ilmu yang lama kita tahu di update kembali .. ilmu baru yang kita dapat =)

andainya dia pergi dulu sebelummu .. bisikkan pada hatimu yang paling …