Althea | Unboxing Makeup Haul !

Annyoung hamshimnika ! acah-acah korea pulak dah , yeahh hari tu aku ada buat entry tentang  Althea Raya Giveaway Festival  , lepas tu terus shopping …

Ramadhan 24 | Happy Bornday To Me

Assalamualaikum semua , kenapa ya aku rasa Ramadhan kali ni cepat gilaaa berlalu , ke aku je yang rasa ? hurmm , tapi apa pun alhamdulillah atas seg…

Ramadhan 22 | Penatnya Cari Baju Raya !

Assalamualaikum semua , korang dah siap ke persiapan raya ? eh eh Ramadhan pun belum habis sibuk fikir pasal raya ~ dah tu takkan nak beli baju raya…

Cara Meransang Memori Dan Pembelajaran Anak-Anak

Bagaimana Caranya Untuk Merangsang Memori dan Pembelajaran Anak-Anak | Bila dah jadi ibu ni baru lah qaseh tahu betapa mencabarnya untuk membesarkan …

Ramadhan 15 | Resepi Sup Tulang Mudah dan Sedap !

Ramadhan 15 | last entry haritu Ramadhan 10 ayoyo tak sempat nak kejar huhuhu , Rayyan demam tak de masa nak berblog kena tumpu kat dia je sebab tid…

Surya Apple Cider Vinegar | Kelebihan dan Khasiat Cuka Epal Dengan Tambahan Madu

Salam ramadhan semua , cepatnya masa berlalu , ramadhan tahun ni banyak betul ilmu yang masuk , ilmu mende ? ilmu tentang benda-benda yang berkhasia…

Ramadhan 10 | Syukurkah Kita ~

Assalamualaikum di tengah malam , sambil mendengar lagu ''wake me up when september ends'' , malam ni tetiba terasa sayu hati , terd…

Althea Raya Giveaway Festival | Shopping dan Dapat Hadiah Percuma !

Althea's Raya Giveaway Festival | Haip-haip dah shopping raya ke uols , amboi laju ye bab shopping raya ni tapi jangan lupa shopping MAKEUP RAYA …

Ramadhan 9 | Baru Dapat Jejak ke Bazaar Ramadhan

Apa cerita kali ni ? ingatkan bertahan tak mau pergi bazaar Ramadhan puasa kali ni , tapi tak mampu uols , hari ke 9 tewas ! akhirnya jejak jugak ka…

Susu Kambing Etsumell Choco Oat | Tips Bantu Anak Berpuasa Kekal Bertenaga

Assalamualaikum semua , dah masuk hari ke 7 dah kita berpuasa alhamdulillah makin hari makin bertenaga rasanya .. so amacam dengan puasa korang ? ha…

Ramadhan 8 | Iftar Bersama Mereka di Bangi Golf Resort

Ramadhan 8 gantung kuali periuk segala , sebab dah booking tarikh untuk berbuka puasa di Bangi Golf Resort (BGR) tq kaksue tolong bookingkan .. seba…

Ramadhan 7 | Teringin Nak Makan Sambal Belimbing Hitam Pahang

Assalamualaikum , kesibukan dunia sungguh qaseh dalia ni kan .. bila dalam bulan ramadhan mesti ada makanan-makanan favourite yang aku nak makan , o…

Ramadhan 6 | Cara Solat Terawih di Rumah

Assalamualaikum , hurm di sebabkan internet baru ada , tertangguh sekejap diari ramadhan ku , tensen tau .. tapi takpe , hari ni aku nak kongsikan ca…

Ramadhan 5 | Bila Gas Habis !

Hari ni terasa macam nak pengsan dengan karenah Rayyan , dah hari ni jugak aku rasa serba tak kena .. tak tahu lah kenapa tapi tu lah dalam kehidupa…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!