Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Althea Raya Giveaway Festival | Shopping dan Dapat Hadiah Percuma !

Althea's Raya Giveaway Festival | Haip-haip dah shopping raya ke uols , amboi laju ye bab shopping raya ni tapi jangan lupa shopping MAKEUP RAYA juga ! pakaian dah lawa dari kasut hingga ke tudung tapi tengok wajah kusam je , tak ngam lah dengan baju yang lawa-lawa  uols tu kan ..

Sejak nak masuk umur 30- an ni makin lama makin suka sangat tengok barang-barang mekap , dan kadang sejam duduk depan laptop semata -mata tengok tutorial mekap , tapi tak guna jugak kalau takde barang mekap kan haha.. macamana  nak praktis ? so bab-bab shopping mekap ni aku tak risau sebab tak perlu bersusah payah keluar pergi mall sebab ALTHEA kan ada .. aku memang suka shopping kat sini sebab banyak promosi dan of course la semua dari  Korea


Bersempena dengan Hari Raya yang bakal tiba tak lama lagi , ALTHEA ada mengadakan satu giveaway yang best buat korang iaitu Althea Raya Giveaway Special , apa yang menariknya tentang giveaway ni ? setiap pembelian di Althea korang akan dapat hadiah percuma yang ada dalam gambar kat bawah ni or boleh klik http://my.althea.kr/raya-giveaway-festival tapi terhad 1 hadiah percuma sahaja bagi setiap customer

Yang pasti hadiah percuma ni bukan sample okay , semuanya full size .. memang best gila hadiah yang Althea nak bagi ni weh .. tak rasa rugi ke kalau tak beli ? haa 

The Limited Edition Box 

lagi satu sempena Ramadhan dan raya , bila korang shopping di ALTHEA , korang akan dapat LIMITED EDITION BOX , kali ni warna hijau ! yeahh sebelum-sebelum ni aku dah ada 3 box pink .. tak sabar nak dapat warna hijau pulak .. box ALTHEA memang cantik dan berkualiti .. 


Yeah tak sabar nak pelok ketat-ketat box hijau pulak ! nak tau apa aku shopping di ALTHEA kali ni haaa tunggu tau ! kita pun nak jugak hadiah percuma :p

lagi mudah kalau korang download je app ALTHEA di fon tu ha :) jom shopping !



Comments

Mummy Audya said…
Singgah sini..done followww ;)
Lisa Nurulain said…
bestnya althea... hehe thn lepas penah shooping sekali jek. hik hik tp dia antar guna skynet la.. agak tk suka dengan diorang. bad service skynet
mas saari said…
Wahhh bestnya, beli jer dapat hadiah!
Mohaz Sue said…
Japgi akak skodeng gambar Althea
diaripink said…
Bestnye...alaaa..mcm ne leh terlepas kotak pink ni....nk try dptkan hijau lah pulak kali ni
Unknown said…
jarang pulak aku shopping kat sini
hehhe.
ni baru tahu.
macma best jer gift dalam box tu.
Wahhhh...kalau sempat leh jooin ni.. Hihihi
YB Shehan said…
ala besnya shopping. nak gak adiah pree..
Bestnya Althea.. seronok laa qaseh.. tggu box hijau pulak ..
Sue Izza said…
bestnyaaaaa kan kotak pink dulu simpan lagi cantik je hehehe
Nadia Johari said…
yeah tak sabar nak shoping dekat althea..hehe