Umi Cuak Rayyan Jatuh !!

Assalamualaikum  Salam jumaat semua , aihh macam dah tak lama kan nak masuk bulan Ramadhan .. ni dah masuk bulan Rejab dah pun .. bila tiba Ramadhan…

Milkbooster PUMP IT | MIlkbooster Dengan Teknik Sapuan

Assalamualaikum ibu-ibu dan bapak-bapak ~ semua yang ada sedang membaca , apa khabar? harap dalam emosi yang stabil .. lebih-lebih lagi ibu yang sed…

HAQQI | Portal Kelengkapan Haji & Umrah Serta Fesyen Islamik

Assalamualaikum , setiap orang pasti ada impian untuk menjejakkan kaki di tanah suci kota Mekah kan , dan tak terkecuali lah untuk diri qaseh sendir…

Foodsbury Cafe Shah Alam | Berbaloi dan Sedap !

Assalamualaikum  Semalam lepak Shah Alam , bawak Rayyan berbasikal kat Taman Botani Shah Alam , fuhh best jugak lepas situ main basikal .. sekarang …

Dapatkan Produk Percuma dan Review Terbaik dari Web 100Comments

Assalamualaikum guys ~ Holla ! Ok readers .. today i would like to eh eh speaking pulak , gurau tengahari orang kata .. hurmm hari ni aku nak share …

Mandi Manda di Pantai Bukit Keluang Besut

Assalamualaikum Lama rasanya tak balik kampung , hati ni rindu dengan suasana kampung acewah , by the way hari tu ada lah balik kampung sekejap , ne…

Susu Kambing I-Sihat | Sedap dan Berkhasiat Untuk Seisi Keluarga

Assalamualaikum  Susu Kambing revolusi baru dari I-Sihat  |  bila dengar je pasal susu ni memang dah tahu dah tak semua suka minum susu kan ?? (mula la…

Selamat Hari Wanita | Kerana Dirimu Begitu Beharga ~

Assalamualaikum  Mensyukuri hari-hari yang sentiasa berlalu , mensyukuri dan menerima apa adanya yang berlaku dalam takdir yang telah di aturkan ole…

Festival Makanan Antarabangsa Putrajaya 2017 | Original Thai Food Fest

Assalamualaikum korang !  Fuhh entry ini penuh dengan makanan , so sila jamu mata anda semua k . hehe nak tahu tak .. erm tak nak tahu pun nak jugak…

Kopi Bergaram ? | Min Kaffe Yang Penuh Dengan Khasiat

Assalamualaikum  Siapa peminat kopi kat sini sila angkat tangan ! dan yess qaseh lah orangnya yang gila kan kopi , tapi seperti yang kita sedia makl…

2 Tahun Dah.....

Assalamualaikum ~ Terlambat plak nak update entry ulang tahun perkahwinan yang ke dua tahun , btw we ols punya anniversary 14 February , tapi dah ma…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!