Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

TREASURE HUNT BLOGGER BERSAMA EPHYRA

Assalamualaikum ,

24.5.2014 tempoh hari  , aku telah menjoinkan diri mengikuti treasure hunt  bersama ephyra , aduhh sbnrnya tak yakin amat sbb si Qaseh dalia ni orgnya agak lembut haha poyo je  , tp dah di goda-goda oleh kaksue , join la jugak .. jap sblum brcerita aktiviti di hari kejadian harus…

JUBAH CANTIK DAN MURAH DARI INSTAGRAM BY_RH

Assalamualaikum ..


 Assalamualaikum ..
mana ye nak cari jubah2 yang sesuai dengan cutting badan , menutup aurat , tak nipis , tak panas .. haaa meh sini qaseh nak share jubah yg sgt selesa ..
#ootd kali ni qaseh menggayakan JUBAH PLAIN NURA by BY_RH (instagram)

qaseh pakai saiz S almaklumlah kurus…

FLORAL MASK | MASK BAGUS UNTUK MUKA

Assalamualaikum ..

hari ni aku nak kongsikan tips kecantikan , eh boleh di kategorikan penjagaan muka tapi tak guna banyak kos , murah-murah saja , pernah pakai mask kat muka tak ? tak kisah la mask yang berair tu ke , mask yang warna hitam ke , mask yang warna putih ke .. tapi tak berapa nak berk…

LEPAK TAMAN BOTANI WITH CARDIGAN KIMONO LABUH

Assalamualaikum ..

Selamat tengahari , semalam lepak-lepak alamanda dengan budak-budak kesayangan aku , budak lepas spm , di sebabkan salah sorang dah nak balik pahang , even pahang dengan putrajaya bukannya jauh sgt pun tapi aku pasti jarak jauh ni pun memang membuatkan masing-masing dah susah na…
back to top