Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

JUBAH CANTIK DAN MURAH DARI INSTAGRAM BY_RH

Assalamualaikum ..


 Assalamualaikum ..
mana ye nak cari jubah2 yang sesuai dengan cutting badan , menutup aurat , tak nipis , tak panas .. haaa meh sini qaseh nak share jubah yg sgt selesa ..
#ootd kali ni qaseh menggayakan JUBAH PLAIN NURA by BY_RH (instagram)
 
qaseh pakai saiz S almaklumlah kurus kering , sebenarnya risau jugak takut ukuran dia besar , biasa qaseh beli jubah even saiz S pun , agak besar jugak di badan , tapi ukuran dari by_rh ni memang memuaskan hati , cutting kembang ke bawah , dan ada butang kat dada , menyenangkan sangat bagi ibu2 yang ingin menyusukan anak yee
material - kain koshibo
cutting - A cut jubah
tangan getah 

kaler , banyak pilihan kaler , biru , kuning , merah , hitam , kelabu , haa nak keler ape ?korang boleh lah pilih sendiri nak kaler ape , tapi kena cepat oder sebab hurmm sekejap je dah tutup oder , nasib baik la gua sempat rembat , nak beli lagi satu semalam tapi dah tutup oder la plak.. bencik ! 

 jubah ni sesuai nak pergi mana-mana , event ke , kenduri ke , majlis cukur jambur , terawih , haaaaa semua sesuai lah .. 
ok selamat membeli ye , untuk photoshoot pun cantik , feeling2 sgt kan uols , yang pasti berfesyen biar lah menutup aurat , cantik di pandangan manusia juga cantik di pandangan Allah , inshaaAllah .. semoga Allah redha .. tq by_rh 

nak beli ? follow lah instagram by_rh 


Comments

syakirahmn said…
nampak selesa sangat materialnya. must buy ni >.<
Niena Muhammad said…
cantikkk.. sjak2 ada anak nie susah nau nk pakai jubah..


payung tu lawa
Azie Rashid said…
fav colour. cantik !
Syira Lokman said…
cantikkknyaa...suka:)
Liyliz said…
Brapa price dia?
Qaseh Dalia said…
Haritu beli rm75 . Promosi
Anonymous said…
Salam..jubah tu warna ape ye?maroon or deep purple?..tq
Qaseh Dalia said…
Wslm . Deep purple