Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

LEPAK TAMAN BOTANI WITH CARDIGAN KIMONO LABUH

Assalamualaikum ..

Selamat tengahari , semalam lepak-lepak alamanda dengan budak-budak kesayangan aku , budak lepas spm , di sebabkan salah sorang dah nak balik pahang , even pahang dengan putrajaya bukannya jauh sgt pun tapi aku pasti jarak jauh ni pun memang membuatkan masing-masing dah susah nak berjumpa , so lepak la dengan dorang seharian ... lepak alamanda tengok wayang spiderman untuk ke dua kali nya , layan je la ~ lepas tu pergi taman botani jap , suka lepak sini .. cantik !

#OOTD semalam , dress harimau bintang labuh , tshirt hitam sebagai inner , dan cardigan kimono labuh , wajib pakai inner sebab cardigan ni nipis nanti terbayang-bayang pulak di sebaliknya , lama dah aku beli cardigan ni dekat time square je , harga lupa pulak , dalam rm60 lebih kot ..
pergi untuk kenduri pun sesuai kan ..

maaf la , perangai mcm budak2 sikit haha ni sape yang lepas spm pun tak tahu , eceh bujet muda plak padahal dah 26 tahun ok ! 

ini lah tini , last day jumpa dengan dia , waaa lepas ni mesti kaksue rindu tini , tempat buli , tempat merajuk , kauter pertanyaan , peneman g toilet , peneman g surau , tempat ceramah , selalu kena marah ngan kaksue padan muka ! selalu kena tarik telinga , rindu main binggo dengan calculator , usik2 dia dengan adan .. will miss u sayang , jaga diri baik2 , jangan gatal2 , jgn malas2 , belajar elok2 dan jangan lupa kaksue .. ! yang pasti bila ingat kaksue dengar la lagu yang kaksue bagi tu ye , haa suwit kan akak mu ni haha ..



last words 
kaksue minta maaf andai sepanjang kita berkenalan , banyak lukakan hati , guriskan hati tini , u know me ! kaksue pernah muda ! haha .. jaga diri baik2 , takmo pakai baju singkat2 , jadi muslimah yang cantik luar dan dalam , takyah fikir lagi lelaki , tumpu pada study , kaksue takpe , kaksue dah nak kawen hahaha , love u muaxxxx :') 

biasalah , dalam hidup kita akan jumpa banyak orang , datang dan pergi ....semua itu automatik jadi kenangan kita , untuk di kenang , untuk di lupa , terpulang ~ tapi selagi ingatan tetap utuh .. kenangan itu tetap ada .. kadang ia datang menjengah ~ rindu .. pasti ada , life must go on ...





Comments

Amelia said…
cantik cardigan tu ^^,
cardigan kimono labuh memang menarik...
LM said…
Cantik sgt
akubiomed said…
Pernah bawa keluarga ke Moroccan Pavilion Putrajaya di Taman Botani. Terasa berada di negara Morocco.
maszull said…
assalamualaikum qaseh...cantik la..:)
Liyliz said…
Cntiknya kimono tu. Da lm nk try tp x terbli