Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

AI Trades Era Baru Insdustri Cryptocurrency | Pelaburan BitCoin

Assalamualaikum 
Hai korang , pernah tak korang dengar pasal Crypro ? BitCoin ? Ai Trades ? Haaa aku selalu dengar pasal BitCoin ni tapi sesungguhnya sangat tak faham sebab sebelum ni tak berapa nak ambil tahu . Apa bende BitCoin dari pemahaman korang ? Awal-awal dulu aku fikirkan BitCoin ni hanya…

Unboxing Welcome Gift Althea Angels | Real Fresh Skin Detoxer

Assalamualaikum , holla gais ~ kesinambungan dari entry Dapat Kejutan Dari Althea , hari ni aku nak share kejutan dari Althea ni haaa iaitu Welcome Gift untuk kesemua Althea Angels , yeahh im happy-happy girl , so jom unboxing ! Btw siapa yang mengikuti aku di socm mesti dah tengok kan , but its o…

Hobi Baru ! Planner Cantik dari LootersBox

Assalamualaikum , ada tak pembaca dari kalangan  planner addicted ? So hai dari aku yang baru nak bermula masuk dalam dunia planner ni hihi , boleh lah dalam kategori budak-budak baru nak up lah uols :p

Kenapa aku tiba-tiba berminat dengan planner ni ? Haa sebab utama memang aku tengah tercari-car…

Now I'm Althea Angels | Dapat Kejutan dari Althea !

Holla kesayangan hati semua , Yeah , i'm Althea Angels too ! Congrats to myself :p



Entry kali ni sebagai satu entry terima kasih sangat buat Althea & team yang telah mewujudkan satu komuniti yang berkisar tentang kecantikan , hey perempuan mana tidak sukakan kecantikan ? Mungkin dulu aku k…

Bangi Wonderland Theme Park , Best ke ?

Assalamualaikum
Mula-mula aku dengar tentang Bangi Wonderland Theme Park ni memang wow jugak lah sebab lokasi dia dekat jugak dan banyak permainan best-best yang ada , tapi baru hari ni dapat jejakkan kaki kat sini . Best ke tak best Bangi Wonderland ni ? Dia macam ni tau , ia akan jadi best bila …