AI Trades Era Baru Insdustri Cryptocurrency | Pelaburan BitCoin

15 ulasan:
Assalamualaikum 

Hai korang , pernah tak korang dengar pasal Crypro ? BitCoin ? Ai Trades ? Haaa aku selalu dengar pasal BitCoin ni tapi sesungguhnya sangat tak faham sebab sebelum ni tak berapa nak ambil tahu . Apa bende BitCoin dari pemahaman korang ? Awal-awal dulu aku fikirkan BitCoin ni hanya lah sejenis duit syiling biasa tapi sebenarnya tidak ye tuan dan puan sekalian ,ia lebih dari itu dan persoalannya BitCoin ni kena cari orang ke tak ? Let me explain sedikit sebanyak yang aku tahu


Sebelum aku kongsikan tentang AI Trades , korang kena faham dulu apa itu BitCoin , apa itu Cryptocurrency dan yang berkaitan 

Apa Itu BitCoin & Cryptocurrency ?
Apa itu BitCoin ? Ia sejenis Crptocurrency yang pertama di dunia . Apa pula Crptocurrency ? Crypto ni pulak adalah mata wang digital (maya) yang di gunakan sebagai matawang alternatif , terdapat lebih dari 4000 coin digital , salah satunya adalah BitCoin dan BitCoin adalah Cryptocurrency yang pertama dibangunkan oleh developer bernama Satoshi Nakamoto (yang identitinya masih lagi misteri ) 
Secara ringkasnya begitulah dunia Cryptocurrency yang makin meluas ni , bank-bank pun dah mula nampak potensi di sebalik Cryptocurrency ni , dan sekarang BitCoin mula di guna pakai dalam sistem ekonomi kita , boleh beli phone , kereta , komputer atau pun rumah . Kenapa perlu simpan BitCoin ni ? Sebab harga dia bakal naik kerana dunia makin moden , teknologi makin canggih  dan perlahan-lahan duit kita bergerak dalam internet je.

Tapi macamana nak hasilkan atau dapatkan Cryptocurrency ? Ada beberapa kaedah yang korang boleh guna contohnya Mining , Trading , ICO dan lain-lain . Mesti korang fikir bagaimana pula nak buat kaedah ni semua ? Rileks tau korang boleh buat semua kaedah ni hanya di platform AI Trades , apa itu AI Trades ? 

AI TRADES

Untuk menyenangkan korang , aku nak kongsi pulak tentang AI Trades . Korang hanya perlu register di https://aitrades.org/ secara PERCUMA sahaja . AI Trades mempunyai semuanya di bawah satu payung jadi senang untuk urusan Cryptocurrency korang . 

Apa itu AI Trades ?
AI Trades ni company Crypto yang di percayai , semua nya ada di bawah satu bumbung gitu yang di cipta oleh usahawan dari benua yang berlainan , profesional IT , pedagang profesional , dan pasukan undang-undang yang berkelayakan . AI Trade akan membantu korang menjana pendapatan ke arah yang lebih baik.

Review tentang AI Trades.co ni semuanya positif dan yang paling best dapat membantu keluarga menjana pendapatan / bisnes dengan lebih baik kerana AI Trades merupakan perusahaan arbitrase dan produksi mesin atm btc Crypto yang pertama di dunia . Perjalanan dan pengalaman selama berpuluhan tahun membuat kan company AI Trades terkenal dan di percayai 

Apa Yang Di Lakukan Oleh AI Trades
Produk yang di tawarkan oleh AI Trades



Berapa Modal Yang Perlu Di Keluarkan ?
Dengan AI Trades ni korang hanya memerlukan modal sebanyak 0.01 btc + usd 49.90 sekitar 0.018 btc sudah dapat membuatkan korang mendapat faedah sekitar 0.3% setiap hari selama 365 dan boleh di compound serta potensi penghasilan maksimun sebanyak 20 btc/hari 


Cara-cara korang boleh tengok di Youtube ni https://www.youtube.com/watch?v=14hf9jaTUdE


Jangan Lupa Untuk Daftar Sekarang !
Apa tunggu lagi , jangan lupa untuk terus daftar di https://aitrades.org/public/r/join untuk maklumat lanjut , jika korang ada modal ini memang peluang terbaik untuk melabur ! Boleh jadi dengan 0.01 bt , nilai itu boleh mencecah puluhan ribu ringgit , fuhhh


More Info :

Website: AITrades
Facebook: AI Trades
Facebook: Seputar FX
Instagram: AI Trades

China Market Contact 

wechat id : tedyinfoemas 
Linkedin : Info BitCoin


15 ulasan:

ejulz berkata...

terbaek :)

YB Shehan berkata...

haaaaaa xpaham sgt.. tp tq info

www.modernmumthingy.com berkata...

kak azni pun ada tulis pasal bitcoin .. pernah p talk http://modernmumthingy.com/bitcoin-dan-blockchain-apakah-ini-semua/

ai berkata...

Ai tak pernah paham pasal bitcoin ni.. Tapi rajin gak baca.. huhuhu

Nadia Johari berkata...

pening ape mende bitcoin tu..baca entry ni..bolehla paham sikit2

ina azlina berkata...

ohhh,baru tahu apa ni.Sebelum ni tak faham pun bitcoin ni ape ..AI trades etc.. Tq info

Mimin Adam berkata...

susah nak faham apa itu bitcoin.. tapi ni baru faham

TATI MANSUR berkata...

Dah lama dengar pasal bitcoin ni tapi masih tetap blur jugak.. Tq for the info

mas saari berkata...

TQ share info, kalau tak memang tak faham sangat.

noorhaidaz eyda berkata...

Ok. Br faham sikit2 pasal bitcoin ni. Tq info ye

Lisa Nurulain berkata...

selalu dengar pasal bitcoin ni ....

yaya_flanella berkata...

Pernah dengar tapi tak berapa faham sangat sistem dia. Tq sharing:)

athirah hassin berkata...

mmg xpnah paham pun bfr ni psl bitcoin tp pernah nampak iklan.

Cerita Huda berkata...

Huhu.. kurang memahami..dan agak ragu2 status halal tak pelaburan ni

fizafantagirO berkata...

Selalu jugak dengar pasal Bit coin ni. tapi tatau pebenda laa. Tq for info qasehh

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com