Drama-Drama Korea Terbaik 2017 Wajib Tonton

Annyeonghaseyo ~ Benci nya bila dah start balik gilakan drama Korea , tidur mesti tak cukup dan tak sabar tunggu episod demi episod .. ni semua Jeeb d…

Gambar Nikah Fattah Amin dan Fazura

Assalamualaikum  Aku bukan peminat mereka berdua , tapi mereka ni betul-betul orang kata fenomena .. mana taknya dari lofattah hinggalah fattzura ..…

Bagaimana Untuk Membahagiakan Diri Sendiri

Assalamualaikum ..  Di dunia ni adakala kita gembira adakala kita berduka tapi sebolehnya jangan biarkan duka yang ada melebihi rasa gembira yang pe…

LAZADA Online Revolution Blogger Contest 2017

Assalamualaikum ~ Check-check email nasib baik teringat tentang contest Lazada , al maklum lah sibuk shopping sempena Online Revolution yang dah ber…

Donut Panas Sedap di Sg Choh Rawang

Assalamualaikum dari aku yang bukan penggemar donut tapi ...... Hari ni nak cerita pasal donut , sejenis makhluk yang bulat tapi berlubang di tengah…

Rayyan Tak Boleh Bercakap Lagi ? Tips Meransang Anak Kecil Bercakap

Assalamualaikum  Hai mommy and daddy semua , back to parenting topic lah hari ni ~ just nak cerita perkembangan Rayyan .. biasalah bila berada dalam…

StraightPro | Produk Berkesan Luruskan Rambut Tanpa Rebonding

Joyah : Boleh tak kalau aku nak luruskan rambut tanpa rebonding ? Nak relaks-relaks je kat rumah sambil goyang kaki . Qaseh  : Eh mestilah boleh sebab…

Senarai 12 Lagu Yang Layak ke Final Anugerah Juara Lagu 2018 | AJL32

Senarai 12 Lagu Yang Layak ke Final Anugerah Juara Lagu 2018 | AJL32 , tu diaaa aku jarang update pasal hiburan ni tapi di sebabkan malam ni terlayan…

Jonlivia ActivTee Plus | Pakaian Sukan Yang Sangat Selesa dan Bergaya

Assalamualaikum ~ Holla guys !  Siapa kata orang kurus tak perlu bersenam ? itu kesalahan besar pada orang kurus yang merasakan dia tidak perlu bers…

Make 11.11 Fly | Promosi Hebat Sempena Traveloka Flight Campaign

Holla !  Tak lama dah tahun 2017 akan pergi meninggalkan kita so korang tak bercadang ke nak pergi melancong ? Sebab ada berita hangat yang aku nak …

Nivea Care Run 2017 | Protects What You Care

Assalamualaikum  29 Oktober 2017 , tempoh hari  telah berlangsungnya Nivea Care Run 2017 , walaupun aku tak dapat join sebab hal-hal tertentu tapi ser…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!