King Size Wardrobe by Lazada

15 ulasan:
Assalamualaikum ,

Hari tu tengah kecoh pasal mycybersale , gatal jugak tangan tengok sale-sale yang ado , last-last aku berkenan dengan almari ni .. masa tu rm42 ade .. rm49 pun ade tapi skang dah makin naik harga nya haaa so cepat-cepat la daku rembat dengan penuh kecomelan , order almari ni .. lagi pun banyak barang tak kemas dan serabut pulak mata memandang .. dengan cadar nya la , selimut , comforter bagai .. lagipun satu almari memang tak cukup ahaks ..

Jadi aku pun oder minggu lepas , dalam tu dia tulis dalam 8 or 9 oktober sampai la , tapi 7 oktober dah sampai dah .. weee laju ~ tak sempat nak merajuk sebab lambat ke ape ke kan .. tq Lazada .. takdelah susah sangat nak pasang almari ni , dan semua barang2 cukup .. so takde ape nak komplen ! haa bab tu tiptop .. 




mula-mula sampai eh eh nampak macam kecik je kotak ni .. 


bukak-bukak gini laa alatan yang di beri untuk kerja2 pemasangan ~ 

iols amek warna purple , sebab takde pilihan warna pulak masa tu , blog pun warna pepel , laptop dan almari pun nak warna pepel jugak ... gituh !

first step ~ terkocoh2 mak buyung buat ni ,, mula2 pasang sorang-sorang je .. pastu hencik laki yang buat hehehe

tapi nak pesan , kain dia takdela tebal sangat , so hati2 bila nak pasang cover almari ni kat bahagian atas , kot2 terkoyak plak .. jangan nak ganas2 sangat la ~
 dah nak siap dah ~ 

tadaaaa haha siap dah almari powerrangers purple ku .. btw mmg agak besar dan kukuh la almari ni , standard la dengan harga kan .. haaa aku dah masukkan semua barang2 dalam ni .. so puas hati memang banyak barang boleh muat ! 

tq kerana sudi membaca , lepas ni nak selalu jenguk2 lazada kot2 ada banyak sale lg .. 

15 ulasan:

  1. ni yang rasa macam nak beli je..kalau kukuh boleh la..

    BalasPadam
  2. Wahhh.. Menarik.. Cantik pon cantik :)

    BalasPadam
  3. macam senang je nak pasang..kena usha Lazada nih..tq

    BalasPadam
  4. Uish.. menggugat keimanan ni.. mcm kene beli jgk je.. haha

    BalasPadam
  5. wah murah
    dlu iena beli RM70++ jugak
    tapi dah roboh hehe banyak sgt baju :D

    BalasPadam
  6. Iday pon beli, untuk adik iday dekat rumah sewa. memang tahan kukuh, tapi jangan overload pulak. heheheeh :)

    BalasPadam
  7. cantik la pulak kaler pepel ni qaseh hehe

    BalasPadam
  8. wahh menariknya..besra gak tengok dalam gambar tu..

    BalasPadam
  9. kite pun suke shopping dkt Lazada ni.. teringin jugak nk beli benda ni..

    BalasPadam
  10. alaaaa kita tak pasang lagi huhuuu ari minggu la hehhehe...agak besar jugak ye...

    BalasPadam
  11. hat ni paling murah iman tgk..yg murh selama ni rm80 jer.nsb akk baik la

    BalasPadam
  12. sebelum nih pernah tgk lemari nih kat lazada tuh tapi tak yakin nak beli sebab takut tak kukuh ke apa kan..tapi bila tgk entry nih rasa macam nak pergi bukak website lazada skg jugak..haha

    BalasPadam
  13. Baru td perasan..tp tak pasti ketahanan.
    Nampak ok saja ni..

    BalasPadam
  14. Ooo kukuh ye su? Wah nk beli gak la utk ank bujang.

    BalasPadam
  15. Sekarang dah turun. RM41 je.. free shipping pulak tu..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com