Blogger Wedding | Selamat Pengantin Baru Mk Syahir & Matyie

Assalamualaikum , first tadaaa cantik tak header baru qaseh , sebenarnya olah yang lama je , jadikan baru .. nampak berseri sikit , sekali sekala angkat bakul ..

first of all , haaa lambat pulak update pasal kawan2 blogger yang di kira rapat jugak la , sudah menamatkan zaman kebujangan mereka , booooo haha tahniah korang , selamat pengantin baru , semoga bahagia hingga ke syurga , pikul tanggungjawab sebagai suami dengan baik dunia dan akhirat , buat caer pemilik blog www.fuh.my dan matyie pemilik blog www.kakisembang.com , semoga bahagia hingga ke syurga ya .

sempat singgah majlis matyie belah perempuan , kebetulan masa tu qaseh balik kg tolong kawan baik jugak berkahwin , sama cantik sama padan , bertempat di Dewan Muzium Terengganu , qaseh pergi dengan kyleril.. tahniah sekali lg buat matyie dan pasangan


Jom kita ke Kedah , rumah caer pulak , qaseh pergi dengan kaksue http://myputeri21.blogspot.com/ , najeeb www.katanajeeb.blogspot.com dan abe eddy , gerak petang dari putrajaya , sedih i ols biasa kalau jalan2 jauh asyik tido je dengan cik mija www.hasyanaurah.com tapi kali ni gila babeng haha , sepanjang jalan duk karoke , sbr je la .. tq kaksue jd driver rocks kami haha , then sampai kat selama kedah tambah dengan sesat , akhirnya dalam pukul 2 pagi smpai kat homestay yg caer dah tempah , tq caer , kat homestay tu ada blogger cun 2 orang cik mujahidah http://www.mujadafewa.my/ dengan dik yana sakura 

Tema wedding caer sama jugak dengan matyie , turqoise ! cantik kaler ni , lembut je wahhh tetiba berangan haha , normal bila pergi wedding sape2 harusla berangan jugak kan , ramai jugak bertemu blogger kat wedding caer , haaa sape lagi memeriahkan wedding blogger kalau bukan blogger kan ? jom layan gambar je la .. qaseh pun ikut ter turqoise kan diri haha sebab tak tahu pulak temanya warna ituuu .. so ai is malu youuu .. 

sweet moments , peeweettt  auchhhh tutup mata haha :p
 blogger yang memeriahkan suasana , shedaucu , liyanahamid , kak shida , pinaz , jejaka di belakang tak mahu di kenali , muja , kaksue , ujang , zafirah , kak yana , yanty n  irfan cheq ! 
 gadis-gadis of course la nak interframe , we ols kan gojes haha



monopod haruslah ada , monopod pun pinjam dengan ty , qaseh nak beli tapi tak terbeli lagi , hehehe nanti la beli , mmg nak kena ada satu sbb ai is alone gitu haha xde org nak tlg amekkan gambar ,
blogger utara + blogger pantai timur - kak shida n pinaz , lama tak jumpa dua org ni , haaa jejak kasih pulak 

akhirnya selesai sudah majlis kedua - dua kawan blogger qaseh ni , alhamdulillah , semoga melayari alam rumahtangga dengan penuh keindahan , selesai masalah dengan baik .. jadi ketua keluarga yang baik dan soleh , alkisahnya kenal caer dengan matyie dari #KELABBLOGGERBENSHAARI then hingga ke hari ini silaturahim itu masih erat . tq korang :) all the best ! lepas semua selesai kami p mandi air terjun hampa , yg sememangnya hampa , haha malas aku nak cite , sakit pulak ati kita haha salam , bye ! adios ! tunggu wedding qaseh plak , eh wedding orang2 dalam gambar ni semua haaaaaaaaaaaaaaa ~~


9 comments

  1. Thanks a lot Qaseh dan yang lain sudi memeriahkan lagi majlis. Terima kasih banyak2 atas entri ni..terharu :'(

    nak gamborrrrrrrr :p

    ReplyDelete
  2. air terjun hampaaaaaaa hahahahha....

    ReplyDelete
  3. Ramai g knduri syahir ni. Xdan nk g even member kls. Huhu.

    ReplyDelete
  4. Musim khawin beberapa minggu yang lepas. Tahniah buat mereka yang sudah berkahwin. Untung dapaat jumpa rakan blogger. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah mat yie n caer..moga dorang bahagia dgn pasangan memasing hingga ke syurga..

    ntah bila kita akan jupe plak kan qaseh..tgu kenduri sapa plak ye? hehe

    aip akak baru dok berangan nak post di insta gadis utara vs gadis pt timur hehhe..sekali dia masuk kan dulu dlm ni...

    ReplyDelete
  6. Selamat suda semuanya.. Smga hbgn abam caer n kak cha & matyie serta pasangan kekal sampai syurga..
    Amin..

    Bru jumpe entry nie kak qaseh..hihi..sadiss sungguh.. Haha..kenangan yg xdpt dilupakan..love u'olls sampai syurga..peace yaw (^_^)7

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..