Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

kemaafan dendam yang terindah ...

Assalamualaikum ,, datang buang sawang blog jap .. hihi sambungan trip pun tak hupdate lagi nanti2 lah ye , 
just nak story about something yang melegakan or boleh jadi satu kepuasan pada diri sendiri and orang lain jugak , sebelum ni qaseh dah pernah tulis pasal entry maaf  tapi waktu tu hati bel…

Trip to kelantan : part 2 with bloggers

Assalamualaikum ... tetiba rasa malas pulak nak update sambungan trip to kelantan ni hihi tapi dah alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke kepala lutut ye dop .. ok sambungan dari part 1

hari kedua sampai kat rumah kaksue around 3a.m kat lipis ,time to sleep kroh3x .. pagi-pagi dah bunyi bisin…

Trip to Kelantan : Part 1 with bloggers ..

Assalamualaikum .. sihat sume wahai pembaca kesayangan , muahh rindunye .. hihi hope semua sihat okeyh ..

ni ambo nok royak buwii ambo baru-baru ni g bercuti , ore putih oyak dale bahaso ore putihnyo holidey .. begitulah ceritonya sempeno nii apo nih hoo wedding abe que ahmad .. kenal kea belako a…
back to top