Althea X Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Collaboration

4 ulasan:

Assalamualaikum 

Holla gais , ingat tak aku pernah share welcome gift dari Althea ? Boleh baca di link ni , kali ni aku nak share lagi tentang Althea Real Fresh Skin Detoxer yang mana merupakan kolaborasi Althea dengan Korea's Top Beauty Program iaitu Get It Beauty .


Sebenarnya nak jaga muka ni bukan susah sangat pun korang , kena rajin je then boleh pilih nak cara cepat atau pun lambat haaaa , aku suka guna Real Fresh Skin Detoxer ni sebab ia hanya mengambil masa 10 saat je korang , kulit pun rasa lebih lembut.

Tak percaya ? Hey Kpop Star JeongHwa dari EXID pun mengakui dan juga menggunakan Real Fresh Skin Detoxer ni , boleh tengok video ni , cantik gila kulit dia kan , im so jelly !


Real Fresh Skin Detoxer ni ada dua variasi tau , ROSE dan GREEN TEA. Dua-dua wangi dan punya tekstur yang tidak kasar iaitu rose dan green tea juga , so kulit kita takde la rasa pedih waktu sental-sental tu kan , heheh . Aku suka pakai mask sebab menyampah dengan blackhead , bila sental tu senang je blackhead keluar hihi

REAL FRESH SKIN DETOXER ROSE 

Untuk Rose korang boleh gunakan sebelah pagi 

Bahan Kandungan :
  • Kelopak Bunga Ros - Tekstur kelopak ros membuatkan kulit rasa lembut dan punya aroma yang wangi dan menenangkan 
  • Ekstrak Rose - Melembabkan kulit dan menghilangkan kerengsaan dan melembutkan kulit yang kasar 
  • Glycerin - Humectant yang menarik kelembapan pada kulit, mencegah dehidrasi 


Water, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Potassium Cocoyl Glycinate, Acrylates Copolymer, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Pentylene Glycol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Pteris Multifida Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Hydrogenated Lecithin, Rosa Gallica Flower Powder, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Polyquaternium-51, Beta-Glucan, Betaine, Fragrance, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol

REAL FRESH SKIN DETOXER GREEN TEA 

Green Tea boleh di gunakan sebelah malam , so sebelum tido tu memang sedaplah kulit di belai dan di manja-manja 

Bahan Kandungan :
  • Daun Teh Hijau : Exfoliates kulit dan memberikan wangian yang menenangkan 
  • Ekstrak Teh Hijau : Mengandungi Vitamin C dan Asid Amino untuk membersihkan dan menguatkan kulit wajah 
  • Glycerin - Humectant yang menarik kelembapan pada kulit, mencegah dehidrasi 

Water, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Potassium Cocoyl Glycinate, Acrylates Copolymer, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Pentylene Glycol, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Pteris Multifida Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Hydrogenated Lecithin, Camellia Sinensis Leaf Powder, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Polyquaternium-51, Beta-Glucan, Betaine, Fragrance, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol

Cara Nak Guna Real Fresh Skin Detoxer
Sebelum basuh muka , sapukan mask ke seluruh muka , kemudian ambil sedikit air dan urut perlahan - lahan selama 10 saat , baru bilas dengan air bersih . 


Tengok tekstur pun dah boleh agak ia mampu menghaluskan kulit wajah kan , so Real Fresh Skin Detoxer ni sesuai untuk semua jenis kulit . Jangan lupa dapatkan juga okay ! Harga pun berbaloi dan sekarang ada diskaun untuk korang miliki sendiri


Boleh dapatkan di :





4 ulasan:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

macam best produk ni , kena cuba lah

fizafantagirO berkata...

bestnyaa nampak tu qaseh. kulit kfiza tengah teruks ni. tak tahu la nak pakai apa.huwaa

Radhia Razali berkata...

nak trylah produk ni..macam bagus untuk kulit wajah saya

Azhafizah MN berkata...

dua dua sangat best pakai. paling suka yang rose :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com