Keputusan Penuh Juara dan Pemenang Anugerah Juara Lagu ke-34 (AJL34) 2020

3 ulasan:
Assalamualaikum 

Juara Anugerah Juara Lagu ke-34 2020, pergh malam ni memang aku layan sampai habis Anugerah Juara Lagu ke-34, lain macam ye persembahan artis-artis yang bertanding, tapi yang aku paling emosi bila Dato Siti Nurhaliza masuk tapi masa dia tengah tarik suara, masa tu lah mic tak function yall, eh geram lah, bukan senang dah nak dengar Tokti masuk Juara lagu ! Haaa ramai emosi bab ni weh ~ 

Pemenang Juara Lagu ke-34 - Naim Daniel 

Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu ke-34 tahun 2020 

Juara AJL34 -  Naim Daniel lagu Sumpah
Tempat Kedua - Aman Ra lagu Bangun
Tempat Ketiga - Bob Yusof lagu Anta Permana
Persembahan Terbaik - Hafiz Shuib lagu Kisah Cinta Kita
Vokal Terbaik - Hafiz Shuib lagu Kisah Cinta 

Pemenang Kedua AJL34 - Aman Ra
Pemenang Ketiga AJL34 - Bob Yusof 


Persembahan Terbaik AJL34 - Hafiz Shuib

Vokal Terbaik AJL34 - Hafiz Shuib

Tahniah kepada Juara, Naim Daniel dengan membawa lagu Sumpah, lagu ni memang best pun dan persembahan Naim Daniel di Ajl34 memang gempak dengan mekap  ibarat lukisan gitu, tapi malam ni macam-macam persembahan dan emosi ada ya

Part paling seram bila Drama Band buat persembahan, yaampun sumpah aku terkejut bodo sebab muka macam hantu, dah lah masa dia nyanyi tu dia pusing ke belakang dulu, bila dia toleh tu terus terkejut lah gila, haha dan banyak sindirian dalam persembahan Drama Band kali ni. 

Gila tak seram, dengan mata terbuntang gitu ! Haa segala watak ada dalam persembahan Drama Band ni, kontroversi habis !

Tapi malam ni sebenarnya ramai yang hebat-hebat, ikutkan semua lagu best, Akim, Hazama, Erni, Aina Abdul memang best gila suara depa tapi tu lah rezeki kan, semoga tak putus asa dan terus berjuang. Tahniah kepada semua yang menang. Adat pertandingan ada menang dan juga kalah.

Lastly, tetap geram dan sakit hati bila mic Tokti tak function !!! Eeeee nasib baik lagu Anta Permana menang juga, tapi tetap sakit hati jugak. Huh, kbye! 











3 ulasan:

Umi Nazrah berkata...

waalaikumussalam. jarang sangat ajl nak lari dari kontroversi tapi tahun ni banyak jugak. huhu

Ai berkata...

Cian Bob, dia yang nyanyi tapi tangan je dalam gambar. Hahaha!

fatihahfazlin berkata...

Yang penting naim daniel dapat juara. hahaha

hastag peminat dari kecik

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com