Review Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea

1 ulasan:
Assalamualaikum , 

Review Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea | Today i wanna wish congrats Althea sebab ini adalah kolaborasi pertama Althea bersama artis , TITI KAMAL dari Indonesia yang juga merupakan pelakon dan ikon fesyen kecantikan di Asia Tenggara , dan aku antara yang bertuah dapat memiliki Stay Fresh Body Sparkling Mist ni . Omaigad ! Wangi sangat !!!! 


Rasa macam dah lama juga lah tak pakai any body mist , sebab macam tak ternampak depan mata dan tak tahu body mist apa yang best haha . Dah namanya perempuan , bila masuk bab wangian ni biasanya wangian bunga-bungaan tak boleh pergi jauh dari hidup perempuan, sebab ia macam ada aura kelembutan dalam diri perempuan , kan ? 

Wangian Segar Buah-buahan dan Bunga-Bungaan Pilihan Titi Kamal


Aku pun suka wangian fresh , bunga-bungaan dan manis . Wangian pun dapat mempengaruhi mood kita tau tak haaa so Body Mist keluaran terbaru dari Althea ni adalah wangian pilihan Titi Kamal sendiri iaitu campuran bauan dari buah orange dan juga peace yang manis dan bauan bunga ros . Body Mist ni tak terlalu kuat bauannya sebab masih mengekalkan bauan yang lembut . 

Full Ingredients : Alcohol, Water, Glycerin, Fragrance, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sambucus Nigra Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Ethylhexylglycerin

Bahan Kandungan Utama :
  • Damask Rose Water - Menghidupkan kulit terhidrat dan memberi wangian lembut
  • Orange Flower Extract - Menyegarkan semula deria
  • Elder Flower Extract - Menyejukan dan melegakan kulit, sambil memberikan bau feminin
My Honest Review :



Bila bau wangian Body Mist ni macam teringat zaman kanak-kanak , haha tak tau kenapa , tapi kadang-kadang bau boleh mengingatkan pada memori kan , mungkin kecik-kecik dulu pernah bau seumpama Body Mist ni . Wangian dia memang lembut , memang bau la manisnya bau bunga itu so aku spray sikit je pun dah cukup melekat dan tahan lama 

Yang bestnya ia bukan sejenis Body Mist yang melekit , kadang-kadang ada kan bila kita spray di body , ia macam melekit seperti 'bekas' gula-gula yang melekat heheh so far Body Mist ni sangat selesa dan menyegarkan , rekomen pada korang yang sukakan apa-apa gaya sebab ia sesuai dengan kehidupan harian kita . Packaging pula sangat comel dan sesuai di bawa ke mana sahaja 

Harganya pun berbaloi hanya RM35 (100 ml) , korang boleh dapatkan di https://my.althea.kr/stay-fresh-body-sparkling-mist .




1 ulasan:

Azhafizah MN berkata...

Bau dia fresh dan wangi giler. lepas mandi mesti nak spray spray sikit. guna sikit sikit takut lupa diri cepat habis.hihi

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com