Review Lawak Ke Der 3 2013 di Istana Budaya

7 ulasan:
Assalamualaikum 

Semalam qaseh dan kelab blogger ben ashaari telah menggegar ISTANA BUDAYA untuk menonton persembahan LAWAK KE DER 3 , yang diarahkan oleh HANS ISAAC , oooemmmgeee hensem gila tengok beliau semalam , LAWAK KE DER MUSIM KE-3 beb ! apa barang tengok tb , live la baru syiok , tapi ramai tanya lawak kerr tanpa JOZAN? semestinya lawak gila B**** haha , see tak berenti nak gelak, memang berbaloii 


     


LAWAK KE DER MUSIM KE 3 
BERTEMPAT DI PANGGUNG SARI , ISTANA BUDAYA
4-8 DISEMBER , 8.30 MALAM 
HARGA TIKET DAN UTK TEMPAHAN SILA KE WEB http://www.ticket2u.biz[KLIK]
cumanya 6disember dalam slot bahasa English 


First time qaseh gegar Panggung Seri Istana Budaya , sangat berterima kasih kpd bro framestone yang sudi bagi tiket free di bawah tajaan #escnow ,so semalam adalah malam pertama bagi LKD3, Hans Isaac memilih NABIL sebagai hos dan pelakon2 yg membuat persembahan kali ni , JAMBU , DOUGLAS LIM dan juga HARITH ISKANDAR 

sepadan kan kami , HANS ISAAC ajak brgambar semalam =p


Semua yang mmbuat prsembahan mmg muka-muka yg tidak asing lagi cumanya qaseh sebelum ni mmg tak berapa kenal dengan DOUGLAS LIM, sapela mamat ni mesti tak paham dia buat lawak sebab cina kan , tapi betul2 lawak gila b*** sial lah, yg paling tak tahan bila dia cerita ada org jual sup bontot then dia trbygkan bontot kite2 dalam mangkuk , then tak tahu macamana nak makan , takkan guna straw kot kat tengah2 .. bhahahaha kurang asam betul , mmg sakit perut aku dok gelak , so far memang dia yg paling menyerlah ..so dgn 360darjah qaseh dah jadi peminat dia ! syabaassss Hans Isaac hensem,pilihan yg trbaik .. smlm qaseh pakai baju sama hijau dgn neelofa .. in the end of persembahan beliau , ramai penonton berdiri dan bagi tepukan yg gemuruh buat DOUGLAS LIM , u r superb man , aqasha versi cina meh ! paling memukau bila dia nyanyi lagu awie ,perghhhh mmg terbaik lol ! 

semua pakat nak brgambar dgn qaseh ni .. oh terasa femes sekejap hihi jgn mare ~ 

JAMBU n HARITH ISKANDAR sememangnya lawak diorang tak pernah susut , always ada idea2 bagi penonton gelak , harith dengan lawak yang penuh ilmu , dan jambu lawak santai hingga diorg sendiri yang tergelak , perghh cuma mungkin ada part2 yang sdikit hambar , mungkin juga sebab hari pertama ditayangkan , semua memang terbaik dan tak kering gusi , trlupa sekejap dengan ketiadaan JOZAN , ekeke dan qaseh memang paksa korang ni sila tempah tiket sekarang dan lepaskan stress korg , ramai2 ke #lawakkeder3 !!!
sampai ke atas sana haaa , nak layan lawak ke der 3 punya pasal ~ syok weh !


antara blogger yang menggegarkan ISTANA BUDAYA semalam , hope berjumpa lagi ~ 

THANX AGAIN BUAT ESCAPE #ESCNOW , dan LAWAK KE DER MUSIM KE 3 memang superb , enjoy my night , hilang segala stress , hihihihi terbaik lol , thanx JAMBU , DOUGLAS LIM dan HARITH ISKANDAR yg tidak menghampakan .. 
 nak download lawak ke der 3 ? sorry bro sila tempah tiket ye,tgk live lagi seronok =p

7 ulasan:

  1. macam best je.. dapat masuk duduk last chair pun ok.. kan..

    BalasPadam
  2. Memang terbaik...
    Tak rugi beli tiket.. :p..

    BalasPadam
  3. yuhuuuu !!! rasa macam nak repeat pegi tengok lagi je....

    BalasPadam
  4. jambu mmg best.. lwak diorg sempoi je..

    BalasPadam
  5. yesszaa semua sepakat douglas lim best gila babi sial haha

    BalasPadam
  6. Salam, datang berkenalan kat sini :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com