Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

KONTES U-BLOGGER - Pelbagai Hadiah Menarik Menanti Anda !!!

Assalamualaikum bloggers ~

Pagi ni qaseh nak meng war-warkan pada semua bloggers , ada satu kontes akan di lancarkan pada malam esok pd pukul 9 malam , haaa macam best je , KONTES U-BLOGGER ,apakah U-BLOGGER ni ? U stand for usahawan blogger , kontes ni anjuran blogger mawardi yunus[klik] dengan kerjasama Kelab Blogger BenAshaari

klik gambar utk INFO

so qaseh adalah salah seorang penaja dalam kontes ni , woot wooot qaseh akan menaja 2 batang EYELINER MAC WATERPROOF setiap seorang , qaseh memilih 3 orang kontestan , so setiap orang akan mendapat 2 batang eyeliner.. 

Eyeliner ni qaseh jual hanya RM5 ,postage RM6 , haaa murah kan ,warna dia memang pekat , if nak pergi event or kenduri mana-mana memang nampak akan nampak menyerlah , kadang bahagian mata yang akan menyerikan lagi penampilan kita , eyeliner ni jenis roll stick dan mudah di cuci , jgn risau bila nak solat .. 



qaseh always guna EYELINER WATERPROOF MAC je skrg ni , xde kesan comot dan nampak lebih menyerlah , haaa apa tunggu lagi , silalah menjoinkan diri dalam U-BLOGGER KONTES !!! dan banyak lagi hadiah2 lain yang bakal di menangi oleh korang semua ! 

tunggu ~~~~



Comments

ezy.xixii said…
adiah menarekkkkk sgt
Unknown said…
jom joing reramai.. :)
Yanty Lee said…
Wajib join ni. grrr
Unknown said…
nak joinlah nnti..

Topup Rm10 untuk dimenangi !

http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/simple-giveaway-by-syuhada-salleh.html
Mat Gebu said…
Alaaa...takde ke hadih piuk atau kuali tak pun teko antik keeeee?...
Ooh Deo said…
kontest yg menarik dan ada value..
Liniey Nor said…
mcm best jer mcm best jer
Unknown said…
salam kenal..singgah cni follow awk :)
Unknown said…
klu den menang dpt eyeliner gak ke huhuhuhuhu
Nazlan said…
Tinggal beberapa hari lagi sebelum kontes ini tamat. Semoga berjaya dan salam perkenalan dari saya.
Unknown said…
Salam..sy pemenang ga ni ntuk hadiah eyeliner awk :)

Cmne nk tuntut hadiah ye?

http://mii-and-himm.blogspot.com/2013/12/kontes-u-blogger.html
Unknown said…
Salam..sy pemenang ga ni ntuk hadiah eyeliner awk :)

Cmne nk tuntut hadiah ye?

http://mii-and-himm.blogspot.com/2013/12/kontes-u-blogger.html