Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Janji busuk busuk busuk busuk !

Assalamualaikum ...
psst dengar cite makcik kiah beranak lagi , erk dan2 ngumpat hik3x gurau je ~ arghhhh idea datang lah ,siyes xde idea langsung dalam kepala hotak , ni mesti kes makan 'KUEH SARANG SEMUT' sampai tahap blur tahap cicak kubengg ..



eh ce korang layan lagu ni , lucu banget ..
korang busuk busuk busuk busuk oo korang busuk busuk busuk busuk hahaha 
lagu khas qaseh tuju untuk korang , melodi mcm lagu jambu by matta band ni 
NAK KORANG DENGAR GAK GANE2 PUN !!!


qaseh akan pergi kolumpo nanti , duk sana dah huk3x , weh kolumpo tunggguuu sayaaa datanggg , tapi nanti rindu r kat mak , biasa duduk bawak ketiak mak je ,pasni ada siapa2 nak pinjamkan ketiak tak , kalau busuk busuk busuk busuk tak payah lah weh , muntah ijau nanti tambah2 ketiak lelaki erk.. haha =p ..sila lah pakai AXE tu ye ~ 


qaseh p kolumpo khamis ni dah , sob3x dah berhenti kerja kat sini dah , dah pasal study tu nampak gayanya terpaksa lah qaseh cancel kan untuk sambung study kerana bahawasa nya proposal saya di tentang habis habisan oleh ibu dan bapak , di sebabkan saya ni anak mitali so saya dengan redha menerima tolakan peminangan eh tolakan kesetadian itu , sob3x nak membawa diri ~ korang jangan pujuk ! nyah dari sini ..janji janji mu busuk busuk busuk ~ uwaaaa


Comments

Nuruashia said…
sys nk tips gemuk ehh??
tny pak ostad a.k.a jiji..
die nek 10 kg aaggaaga
SoLy SoLicious said…
org len nk kurus..die nk gemuk lak..hahaaa
atiqsalleh said…
turun KL bagitaw ok... nk jummpa.. huhuu.. anytime taw
uncle gedek said…
raya ni tak gemok gemok ke?

Belasah lah rendang banyak2!
al_hakim said…
nak gemuk ea qaseh?bace doa sebelum makan..hehe
kenelah berdikari sikit lps ni..KL xbesar mane pon..cume jgn terkene kejutan budaya dah lar..biarkan iman yg bertatap di hati..chewaahhh..
slmt datang ke KL qaseh..
mun said…
meh arr amek lemak2 yg berkumpul kat badan akak nie.. hehhee....
FaKArePa!n said…
Qaseh nk datang keje kat kolumpo ke??
mas saari said…
selamat datang ke kl qaseh...
nanti bolehlah jumpa..heheheeee
fRaMe+LenSeS said…
tamo pakai axe. nt awek jatuh dari langit. (tak larat nak sambut) :P
faY said…
buat ape d kolompo 2 cik qaseh oiii
Diana Rashid said…
ke kolompo nak buat apa??
belajar ke kerja??
syazwani ab said…
ishhhh, kita nak kurus T___T
merahitujambu said…
dgr kuih sarang semut sensitip plak..hehehe.sbb thn ni ni belajar buat kuih sarang semut..heee
suk said…
nak gemuk mkn bnyk2 lah. haha g kolumpo buat apa? kerja?
ewanthology said…
pandai pandai la jaga diri di kolumpo tu nanti k
Nur Farah Hani said…
lol gitu ke.. uhuhu.. sabar jerk la.. suatu hari nanti apsti ada hikmahnya okeyh.. :D
Cik Asma BLuppy said…
selamat hari raya.. hehe
aindzaya said…
untungla nak gerak kalummpooo........hik4
janji janji janjimu busuk busuk busukkkkk!!! muahahahahahaha, lagu die ta bleh blaa...kelakau pulak..
semutsengal said…
takpalah,

rezeki ada kat mana-mana =)
Liyana Zahim said…
Liyana nak kurus.. Nape tanak kurus? Nape nk gemuk.. Tak bes la gemuk.. Lau kurus senang nk cari baju tau? Heheh~
aby said…
selamat datang ke kolumpur ..
berhati hati bukan saja dijalan raya,
malah dimana semasa di kolumpur nih ..
kota metropolitan katakan la ..
Airil Azmei said…
qaseh...emh join contest sy ..^^
http://ceriterakaptenairil.blogspot.com/2011/08/saat-bahagia-bersama-kuih-raya-contest.html?zx=f380aad88a52472c
Fasihah Supian said…
g kolumpo watpe qaseh?
kaizen said…
akak x smbg study?? nape kak??
Unknown said…
salam hari raya ke-9..

matta band?band baru ke ni?xpernah dgr pulak
Sue Izza said…
kijo kl plak ke qaseh?
Fara E's said…
majok ke ? hekhek
FR said…
kadang2 apa yg mak cakap tu ada betulnya cuma kita tak nmpak lg
takpa la jd mithali pun akak ^^
sy cuma tgok gmbr je...


nk kurus ek...

meh sini kte transfer lemak...


lemak rendang rye dah penohn dlm proit ni..


hahaha
Mama Gee said…
Lama tak ziarah qaseh....
salam aidilfitri buat qaseh ya...
maaf zahir batin :)
anumuchan said…
tekke nnt duduk dkt kolumpo tu ye..g kl keje ke stadi ke qaseh..aa nak gemuk ye..meh akak sedekahkan sikit lemak2 berlebihn ni.heeee
nazirulhazwan~ said…
Dok kolumpo boleg jupo aku.hehe
Woofer Storm said…
dah besar ni kena pndai hidup berdikari tau..hehee

best gak lagu ni,nak download la..hehe thank ye qaseh.. slm raya
zEri sAfEerA said…
pestime dengar lagu ni. hahahaha ade plak busuk2 g2 :D