Susu Kambing I-Sihat | Sedap dan Berkhasiat Untuk Seisi Keluarga

5 ulasan:
Assalamualaikum 

Susu Kambing revolusi baru dari I-Sihat | bila dengar je pasal susu ni memang dah tahu dah tak semua suka minum susu kan ?? (mula la tu nak buat muka nak muntah la ape la huh ) lebih-lebih lagi susu kambing .. sebab apa ek ? baunya ke ~ rasanya ke ~ ermmm kalau ikut pengalaman sendiri memang sebab bau hamis tu terlalu kuat .. tapi tu zaman dahulu laaa korang , sekarang dah zaman 2017 pelbagai inovasi dan revolusi ni haaa , semua bau hamis kambing tu dah takde ok.. siap ada pelbagai perisa yang sedap ya amaattt ~ kambing pun dah tau mandi tau haha ok tipu je..

Kadang-kadang kan kita nak je cuba susu kambing tapi dalam masa yang sama mesti pening nak cuba yang mana satu kan ? haa baik ngaku uols, so aku cadangkan kat korang semua , wajib try susu kambing dari I-Sihat ni sebab aku sendiri dah cuba dan memang tak rugi , selain dari banyak khasiat yang akan aku bagitau nanti , ia ada 3 pilihan perisa , yang pasti ASLI , VACHOC , dan PREMIUM BERRY.. lepastu korang boleh pilih sama ada nak yang SACHET  atau pun POUCH.. ( jarang tau ada dalam dua pilihan ni ) 


3 Jenis Produk I-Sihat dengan 2 pilihan (Sachet/Pouch)
  • I-Sihat Susu Kambing Asli
  • I-Sihat Susu Kambing Vachoc Plus 10 ( gabungan rasa vanilla dan coklat di tambah 10 ekstrak makanan)
  • I-Sihat Premium Berry 15 dalam 1 untuk kecantikan luaran dan dalaman
I-SIHAT VACHOC PLUS 10

Dan pilihan aku adalah I-Sihat Susu Kambing Vachoc , apa bestnya tentang susu kambing Vachoc ? by the way tentang rasa memang sedap sebab kombinasi antara vanilla dan coklat memang ummpphh sangat , dan mengandungi ekstrak makanan sunnah yang terbaik , seperti Delima , Zaitun , Tiin , Kurma , Kismis , Badam , Saffron , Habbatus sauda , Manna dan Ginkgo Biloba ~ oh ye produk ni di import khas dari Holland dan di jamin 100% organik .. Yang pasti formulasi yang penuh dengan nutrisi dan bebas lemak trans ~



KEISTIMEWAAN I-SIHAT VACHOC PLUS 10
  • Kombinasi DUA RASA coklat dan vanilla yang unik dan sangat sedap
  • Diformulasikan dengan 10 makanan sunnah
  • Diperkaya dengan nutrisi penting
  • 100% Organik
  • Tanpa bau hamis
  • Tanpa campuran susu skim atau susu lembu
  • Tanpa mineral sintetik
  • Bebas dari bahan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Tiada krimer tenusu

Pentingnya Susu Untuk Wanita Hamil dan Menyusu 

Ni nak bebel sikit kat mak-mak yang tengah mengandung , menyusu mahupun yang dah bersalin .. korang tahu tak sebenarnya penting sangat pengambilan susu untuk kesihatan badan , aku sekarang memang dah rasa makin lama badan dah kurang kalsium , semua dah kena sedut dengan anak .. so salah satu cara untuk kekal sihat adalah dengan pengambilan susu , dan susu kambing ni sangat lah baik untuk mak-mak mengandung dan menyusu .. selain tu untuk anak , orang tua , lelaki dan wanita pun ada khasiat susu untuk setiap orang ~ sebab tu lah susu kambing I-Sihat ni sesuai untuk seisi keluarga 

Ibu Menyusu

  • Memperbanyakkan susu badan (milk booster)
  • Mengelak rambut gugur
  • Membantu mendapatkan berat badan yang ideal selepas bersalin
  • Kurang risiko sembelit selepas bersalin
  • Membekalkan tenaga tambahan untuk ibu & mepercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin

Ibu Hamil

      • Membantu perkembangan janin dalam kandungan,
      • mengandungi asid folik yang dapat mencegah kecacatan saraf bayi
      • Membantu para ibu mendapat tenaga yang secukupnya
      • Melancarkan penghadaman
      • Menguatkan antibodi badan
      • Menghalang anemia (kurang sel darah merah)



    Kenapa Perlu Memilih Susu Kambing dan Khasiat Susu Kambing I-Sihat 

    1. Menambahkan tenaga dan stamina tubuh badan
    2. Meningkatkan daya ketahanan badan ( imunisasi) dan fungsi tulang, gigi, otot, srl kulit serta saraf.
    3. Baik untuk penghadaman dan usus
    4. Meningkatkan daya ingatan, kepekaan dan kecerdasan minda (IQ-EQ)
    5. Bersifat alkali, mudah hadam, tidak menyebabkan alahan
    6. Menjana lebih banyak susu ibu yang berkualiti.
    7. Membantu masalah kulit & membuat kulit lebih cantik, cerah serta sihat.
    8. Mencegah anak dari demam kuning, ekzema, sembelit dan pembentukan lendir.
    9. Untuk kesuburan pasangan yang telah berkahwin
    10. Membantu penyerapan kolestrol dan sistem penafasan
    11. Membantu pengidap penyakit seperti gastrik, ulser perut, insomia, obesiti, kolestrol berlebihan, sakit sendi, tulang rapuh, alzheimer, menopous, adropaus, asthma, sakit kulit, resdung lendir berlebihan, deman selsema, kencing manis, dan lain2


    Cara Bancuhan Susu Kambing I-Sihat 
    1. Ambil 4 scoop / 1 sachet susu kambing I-Sihat 
    2. Masukkan dalam setengah cawan air ( elakkan menggunakan air panas sebab ia akan menghilangkan khasiat susu kambing)
    3. Kacau 
    4. Sedia untuk di minum 



    Susu Kambing Asli dan Premium Berry 

    Selain Vachoc 10 , ni dua perisa lain dari I-sihat ~ susu kambing asli dan juga premium berry .. Bagi yang sukakan keaslian susu kambing asli tanpa pewarna dan juga perasa , boleh try yang asli .. aku pun dah try jugak ke dua ni ~ memang bau hamis takde dan sedap juga .. bagi premium berry pula lebih kepada kecantikan luar dan dalam .. haa bagi korang yang nak cantikkan kulit boleh cuba susu kambing premium berry , sambil mengenyangkan perut boleh mencantikkan kulit uols ~ info lebih lanjut korang boleh tengok dalam web yang aku bagi kat bawah okey ! 

    TESTIMONI





    Testimoni dari aku sendiri , berbaloi sangat minum susu kambing dari I-sihat ni .. sebab apa ? kalau korang dah baca kat atas tu haaa nampak tak banyak sangat khasiat yang terkandung .. tak perlu risau tentang bau , tentang rasa , sebab semua yang tak best tu takde dalam susu kambing I-sihat ni .. sirious korang kena cuba , tak cuba tak tau uols ~ bila dah cuba konfirm repeat order ! heheh 

    Susu Kambing I-Sihat Sesuai Untuk ??
    • Bayi 6 bulan ke atas / kanak-kanak
    • Pelajar
    • Dewasa dan warga emas
    • Wanita mengandung dan menyusukan anak
    • Pasangan yang inginkan anak
    So apa kata anda lepas mengetahui segala khasiat susu kambing dari I-Sihat ni ? wajib cuba lepas ni tau korang ..kalau nak tahu lebih info , testimoni dan segala maklumat lanjut tentang produk susu kambing ni .. korang boleh layari web , instagram dan facebook page yang aku sertakan kat bawah ni .. selamat mencuba korang ! 
    INFO LANJUT :



    Website www.isihat.com.my
    Hotline : 019-2020 911
    Facebook page  : I-Sihat Susu Kambing HQ
    Instagram : isihat_susukambing_hq



    5 ulasan:

    1. muncung mulut2 ummi minum susu kambing hahaha...eh tapi ok la kak sue minum agak betambah la susu badan.

      BalasPadam
    2. nampak pun dah sedap...yummy! Thanks for sharing..

      BalasPadam
    3. ramai org suka vachoc plus 10...termasuk sy...hehehe...boleh minum sejuk suam...emang sedaplah...banyak khasiat pulak tu....

      bagi yg nak dptkan isihat di kuala pilah neg 9...meh wasap sy...0182234045

      BalasPadam
    4. Korang kene cuba yang berry, memang PERGHHH!

      BalasPadam
    5. sedap memang sedap.. tiap2 hari mesti minum.. nak lebih tenaga minum vachoc.. risau kulit kusam minum Premium Berry.. Makan bijirin sarapan pagi dengan i-Sihat perisa asli..

      Nak rasa kesedapan i-Sihat?? meh contact 019-3201012 (agent i-Sihat Penang)

      BalasPadam

    ♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
    Dia datangkan petir dan kilat..
    kita menangis dan tertanya-tanya,
    kemana hilangnya sinar...
    Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

    ♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
    qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

    No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

    All images, text and video content used must first be given permission by author.

    For further inquiries, shoot an email at:
    dalia_adelia@yahoo.com
    @2010 | www.qasehdalia.com