Photoshoot di dalam rumput kering | Tempat menarik untuk photoshoot

26 ulasan:
Assalamualaikum ..
Gelap gelita langit hari ni , 2 3 hari ni cuaca panas je , alhamdulillah hari ni macam nak hujan .. sejuk sikit rasa , tido pun sodap ni haa .. btw siapa yang suka bergambar tapi tak tahu nak bergambar kat mana , tempat kebiasaan pun agak boring dah .. hehehe meh qaseh ajak korang dalam rumput kering ala-ala hindustani , btw lokasi ni tepi highway je .. dan gambar lama dah sbenarnya masa muda-muda bujang dulu ..













tapi model nye macam kayu ~ btw cantik je tempat2 gini untuk wedding outdoor kan , ade seni di situ .. tak tahu la kalau aku je nampak seni dalam rumput2 kering ni .. hehehehe ~ saje suka2!




26 ulasan:

Allene typicalmommy berkata...

cantik la... suka tempat gini...

Amanda Suria berkata...

Cantik la...bila nak ajak akak photoshoot kat sini?

Shark Kay berkata...

eh eh...
mcm familiar jer tempat nie..
bukan di kuantan ker nie..
depan yayasan pahang.
port hampir sama jer.
kalau betul mmg cantik cni
dulu2 mmg slalu shoot kt cni.
port wedding dan modeling

safurara berkata...

sape yg selalu snapkan pic pic qaseh ni? sbb cantik sgt! sila balas di FB ya! hahaha

Tanpa Nama berkata...

Allah!!
Cantiklah gambar...
Mood : dah gatal tangan nak amik gambor

emalin mohd berkata...

Cantik dan ada seni...

AMIIZAA berkata...

cantik sangat:)

anys nadhilah berkata...

best2 gambar semua cantik2

seri berkata...

pandainya ambil gambar, seriusly sy amat2 teringin memiliki kamera yg mampu fokus mcm ni

Ezwan Amrin berkata...

wah, memang cantik la ambik gambar kat situ... tp susah jg nak cari tempat kering dgn rumput panjang camtu... nice photo! :)

Cik Kumbang berkata...

Cantiknya shoot *kagum*

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/search/label/DIY

Cik Kumbang berkata...

Gambar nampak 'hidup' :)
Teringin nak belajar shoot lawa2 camni T_T

baby comel berkata...

Cantik lalang kering tu, tp kalau masuk kain xmiang ke? Hehe

Belang Tarung berkata...

kalau gelap2 jenuh fotografer nak ekjas ISO haha

fizafantagirO berkata...

Kakfiza suka tgk gmbr2 kt blog qaseh ni, superb! yang ni mmg lawa giloss

muhammad nizam berkata...

smatynyoo .......rerumput itu...

Athirah Diyana berkata...

lawanya tempat! unik dan menarik

Fathan berkata...

Mane lokasi ni qaseh cntik

Fathan berkata...

Mane lokasi ni qaseh cantik

qaseh dalia berkata...

Kuantan

Tanpa Nama berkata...

ASSALAM...SYE NAK TANYA TEMPAT NI KAT KUANTAN KAN? KUANTAN TU KAT AREA MNE?

Tanpa Nama berkata...

ASSALAM...SYE NAK TANYA TEMPAT NI KAT KUANTAN KAN? KUANTAN TU KAT AREA MNE?

qaseh dalia berkata...

Wslm , depan yayasan pahang tak silap , tepi2 highway

Radhia Razali berkata...

kalau pandai ambil gambar & yang gambar diambil pun pandai posing, tempat rumput kering biasa pun boleh nampak macam di oversea..hehe

YB Shehan berkata...

CANTIK. ORG YG SNAP NI TERER. HEHEHEEHE

Lisa Nurulain berkata...

memang tempattu rumput kering takpernah tumbuh hijau lagi ke ?

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com