Photoshoot di dalam rumput kering | Tempat menarik untuk photoshoot

Assalamualaikum ..
Gelap gelita langit hari ni , 2 3 hari ni cuaca panas je , alhamdulillah hari ni macam nak hujan .. sejuk sikit rasa , tido pun sodap ni haa .. btw siapa yang suka bergambar tapi tak tahu nak bergambar kat mana , tempat kebiasaan pun agak boring dah .. hehehe meh qaseh ajak korang dalam rumput kering ala-ala hindustani , btw lokasi ni tepi highway je .. dan gambar lama dah sbenarnya masa muda-muda bujang dulu ..












tapi model nye macam kayu ~ btw cantik je tempat2 gini untuk wedding outdoor kan , ade seni di situ .. tak tahu la kalau aku je nampak seni dalam rumput2 kering ni .. hehehehe ~ saje suka2!




23 comments

  1. Cantik la...bila nak ajak akak photoshoot kat sini?

    ReplyDelete
  2. eh eh...
    mcm familiar jer tempat nie..
    bukan di kuantan ker nie..
    depan yayasan pahang.
    port hampir sama jer.
    kalau betul mmg cantik cni
    dulu2 mmg slalu shoot kt cni.
    port wedding dan modeling

    ReplyDelete
  3. sape yg selalu snapkan pic pic qaseh ni? sbb cantik sgt! sila balas di FB ya! hahaha

    ReplyDelete
  4. Allah!!
    Cantiklah gambar...
    Mood : dah gatal tangan nak amik gambor

    ReplyDelete
  5. pandainya ambil gambar, seriusly sy amat2 teringin memiliki kamera yg mampu fokus mcm ni

    ReplyDelete
  6. wah, memang cantik la ambik gambar kat situ... tp susah jg nak cari tempat kering dgn rumput panjang camtu... nice photo! :)

    ReplyDelete
  7. Cantiknya shoot *kagum*

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/search/label/DIY

    ReplyDelete
  8. Gambar nampak 'hidup' :)
    Teringin nak belajar shoot lawa2 camni T_T

    ReplyDelete
  9. Cantik lalang kering tu, tp kalau masuk kain xmiang ke? Hehe

    ReplyDelete
  10. kalau gelap2 jenuh fotografer nak ekjas ISO haha

    ReplyDelete
  11. Kakfiza suka tgk gmbr2 kt blog qaseh ni, superb! yang ni mmg lawa giloss

    ReplyDelete
  12. ASSALAM...SYE NAK TANYA TEMPAT NI KAT KUANTAN KAN? KUANTAN TU KAT AREA MNE?

    ReplyDelete
  13. ASSALAM...SYE NAK TANYA TEMPAT NI KAT KUANTAN KAN? KUANTAN TU KAT AREA MNE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm , depan yayasan pahang tak silap , tepi2 highway

      Delete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..