DOAKAN BLOGGER IFFAH SELAMAT

41 ulasan:
 Assalamualaikum
Dapat mesej dalam inbox. Ada voicemail. Satu miskol. No Iffah. Kol voicemail.

"Assalamualaikum. Ni ibu Iffah. Nak bagitau, Iffah accident. Sekarang dia kat Hospital Seremban. Kereta dia terbakar habis."

Innalillahi wa inna ilaihi rajiuun.

Doakan Iffah. Moga semuanya selamat.
copy paste dari blog  SUNAH

qaseh nak ambil kesempatan kat sini , nak minta doa2 dari kalian supaya mendoakan  blogger iffah selamat semuanya , qaseh pun baru tahu , walaupun tak pernah bersua muka tapi dia selalu je jenguk blog qaseh ni , doakan lah keselamatan kawan2 kita , dalam kita bergembira kawan kita sedang di landa ujian ...

YaAllah YaRabbi , engkau maha mengetahui segala isi alam , kabulkan lah doa2 hamba2Mu, kembalikan lah kesihatan dan berikanlah kesembuhan kepada hambaMu ..sesungguhnya hanyaMU tempat kami mengadu , hanyaMU mengetahui segala yang tersurat dan tersirat .. aminnnnn .. semoga dirimu kuat menempuhi ujian ni ..

UPDATE : ALHAMDULILLAH IFFAH DAH SEDAR , SEKARANG KAT HOSPITAL SEREMBAN 

41 ulasan:

  1. semoga beliau selamat. Insyaallah..

    BalasPadam
  2. semoga semuanya selamat.

    BalasPadam
  3. semoga iffah diberi kekuatan para kekasih ALLAH ketika mana mereka ditimpa musibah.

    BalasPadam
  4. bro delarocha -
    aminnn ,, semoga selamat semuanya

    BalasPadam
  5. mrs zack -
    tq dear , aminnn , insyaAllah Allah permudahkan segala2nya

    BalasPadam
  6. kyoshi -
    tak tahu perkabaran lagi , kalau nak tahu update apa2 masuk blog sunah sakura k , td dia kol tak de yg menjawab

    BalasPadam
  7. jiji yu -
    amin , yup semoga dia dapat kekuatan tu .. insyaAllah ,sama2 kita doakan

    BalasPadam
  8. moga iffah selamat! baru tau dari blog sunah tadi..

    BalasPadam
  9. syukurlah iffah dah sedar..moga iffah kembali sht dan tabah lalui semua ni

    BalasPadam
  10. um, dah nak raya pulak tuu.


    Takziah ok. Mudah2an cepat sembuh.

    BalasPadam
  11. Ya Allah takutnya dengar, sebenarnya dla pun accident ms otw nak balik kampung..tapi Alhamdulillah takde injured mane2..Semoga iffah ceoat sembuh hendaknya..Amin

    BalasPadam
  12. Syukur Iffah selamat.Moga dia segera sembuh seperti sedia kala.

    BalasPadam
  13. atie doakan iffah selamat k...
    sedey plak rse..hik3 :)

    BalasPadam
  14. semoga cpt smbuh.. :D
    akhirnya dpt gak folo qaseh..rituh butang folo dye hilang..sori.. :D

    BalasPadam
  15. insyaallah dengan izan Nya =) . semoga iffah cepat sembuh

    BalasPadam
  16. SemogA iffah dalam keadaan baik2 je dan cepat sembuh dari kesulitan yg dialami..amin...



    Nana nak ucap selamat hari raya buat qaseh ye..kalau ade buat salah harap diampunkan..hehehe

    BalasPadam
  17. semoga dia sembuh dan happy macam sekala

    BalasPadam
  18. moga dia cepat sembuh dan terus kuat semangat..
    skang ni dia belum bersedia nk jumpa sesiapa...

    BalasPadam
  19. oh.siyes tkejut bace.
    syafahullah~

    BalasPadam
  20. hidup didalam landasan ujian allah swt ..
    semoga iffah selamat dan dapat menerima kemalangan tu adalah ujian allah swt

    BalasPadam
  21. Semoga Iffah selamat dan sihat seperti sedia kala. Amin.

    BalasPadam
  22. moga selamat hendaknya . Amin .

    BalasPadam
  23. alhamdulillah..seb baik dia dh ok

    BalasPadam
  24. semoga dia akan kembali pulih seperti sediakala .

    BalasPadam
  25. Alhamdulillah..
    Iffah semakin pulih..


    Salam ukhuwah,
    Salam Aidilfitri,
    Salam Kemerdekaan.

    Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
    kesempatan menyusun jari memohon maaf
    kiranya ada salah dan silap yang mengguris
    hati.. Salam kemaafan;

    - ahsfantasy24.com.

    BalasPadam
  26. semoga beliau selamat..
    berhati-hati di jalan raya musim2 raya ni..kereta banyak

    BalasPadam
  27. alhamdulillah dah sedar..selamat hari raya qaseh..best beraya?..senyap je blog ni..huhuu

    BalasPadam
  28. semoga sihat sentiasa,,... insyaAllah..

    selamat hari rya kak... :D

    BalasPadam
  29. alhamdulilah dia dah sedar.. semoga dia cepat sembuh hendaknya

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com