DOAKAN BLOGGER IFFAH SELAMAT

 Assalamualaikum
Dapat mesej dalam inbox. Ada voicemail. Satu miskol. No Iffah. Kol voicemail.

"Assalamualaikum. Ni ibu Iffah. Nak bagitau, Iffah accident. Sekarang dia kat Hospital Seremban. Kereta dia terbakar habis."

Innalillahi wa inna ilaihi rajiuun.

Doakan Iffah. Moga semuanya selamat.
copy paste dari blog  SUNAH

qaseh nak ambil kesempatan kat sini , nak minta doa2 dari kalian supaya mendoakan  blogger iffah selamat semuanya , qaseh pun baru tahu , walaupun tak pernah bersua muka tapi dia selalu je jenguk blog qaseh ni , doakan lah keselamatan kawan2 kita , dalam kita bergembira kawan kita sedang di landa ujian ...

YaAllah YaRabbi , engkau maha mengetahui segala isi alam , kabulkan lah doa2 hamba2Mu, kembalikan lah kesihatan dan berikanlah kesembuhan kepada hambaMu ..sesungguhnya hanyaMU tempat kami mengadu , hanyaMU mengetahui segala yang tersurat dan tersirat .. aminnnnn .. semoga dirimu kuat menempuhi ujian ni ..

UPDATE : ALHAMDULILLAH IFFAH DAH SEDAR , SEKARANG KAT HOSPITAL SEREMBAN 

41 comments

  1. semoga iffah diberi kekuatan para kekasih ALLAH ketika mana mereka ditimpa musibah.

    ReplyDelete
  2. bro delarocha -
    aminnn ,, semoga selamat semuanya

    ReplyDelete
  3. mrs zack -
    tq dear , aminnn , insyaAllah Allah permudahkan segala2nya

    ReplyDelete
  4. kyoshi -
    tak tahu perkabaran lagi , kalau nak tahu update apa2 masuk blog sunah sakura k , td dia kol tak de yg menjawab

    ReplyDelete
  5. jiji yu -
    amin , yup semoga dia dapat kekuatan tu .. insyaAllah ,sama2 kita doakan

    ReplyDelete
  6. moga iffah selamat! baru tau dari blog sunah tadi..

    ReplyDelete
  7. syukurlah iffah dah sedar..moga iffah kembali sht dan tabah lalui semua ni

    ReplyDelete
  8. um, dah nak raya pulak tuu.


    Takziah ok. Mudah2an cepat sembuh.

    ReplyDelete
  9. Ya Allah takutnya dengar, sebenarnya dla pun accident ms otw nak balik kampung..tapi Alhamdulillah takde injured mane2..Semoga iffah ceoat sembuh hendaknya..Amin

    ReplyDelete
  10. Syukur Iffah selamat.Moga dia segera sembuh seperti sedia kala.

    ReplyDelete
  11. atie doakan iffah selamat k...
    sedey plak rse..hik3 :)

    ReplyDelete
  12. semoga cpt smbuh.. :D
    akhirnya dpt gak folo qaseh..rituh butang folo dye hilang..sori.. :D

    ReplyDelete
  13. insyaallah dengan izan Nya =) . semoga iffah cepat sembuh

    ReplyDelete
  14. SemogA iffah dalam keadaan baik2 je dan cepat sembuh dari kesulitan yg dialami..amin...



    Nana nak ucap selamat hari raya buat qaseh ye..kalau ade buat salah harap diampunkan..hehehe

    ReplyDelete
  15. semoga dia sembuh dan happy macam sekala

    ReplyDelete
  16. moga dia cepat sembuh dan terus kuat semangat..
    skang ni dia belum bersedia nk jumpa sesiapa...

    ReplyDelete
  17. oh.siyes tkejut bace.
    syafahullah~

    ReplyDelete
  18. hidup didalam landasan ujian allah swt ..
    semoga iffah selamat dan dapat menerima kemalangan tu adalah ujian allah swt

    ReplyDelete
  19. Semoga Iffah selamat dan sihat seperti sedia kala. Amin.

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah..seb baik dia dh ok

    ReplyDelete
  21. semoga dia akan kembali pulih seperti sediakala .

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah..
    Iffah semakin pulih..


    Salam ukhuwah,
    Salam Aidilfitri,
    Salam Kemerdekaan.

    Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
    kesempatan menyusun jari memohon maaf
    kiranya ada salah dan silap yang mengguris
    hati.. Salam kemaafan;

    - ahsfantasy24.com.

    ReplyDelete
  23. semoga beliau selamat..
    berhati-hati di jalan raya musim2 raya ni..kereta banyak

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah dah sedar..selamat hari raya qaseh..best beraya?..senyap je blog ni..huhuu

    ReplyDelete
  25. semoga sihat sentiasa,,... insyaAllah..

    selamat hari rya kak... :D

    ReplyDelete
  26. alhamdulilah dia dah sedar.. semoga dia cepat sembuh hendaknya

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..