DOAKAN BLOGGER IFFAH SELAMAT

41 ulasan:
 Assalamualaikum
Dapat mesej dalam inbox. Ada voicemail. Satu miskol. No Iffah. Kol voicemail.

"Assalamualaikum. Ni ibu Iffah. Nak bagitau, Iffah accident. Sekarang dia kat Hospital Seremban. Kereta dia terbakar habis."

Innalillahi wa inna ilaihi rajiuun.

Doakan Iffah. Moga semuanya selamat.
copy paste dari blog  SUNAH

qaseh nak ambil kesempatan kat sini , nak minta doa2 dari kalian supaya mendoakan  blogger iffah selamat semuanya , qaseh pun baru tahu , walaupun tak pernah bersua muka tapi dia selalu je jenguk blog qaseh ni , doakan lah keselamatan kawan2 kita , dalam kita bergembira kawan kita sedang di landa ujian ...

YaAllah YaRabbi , engkau maha mengetahui segala isi alam , kabulkan lah doa2 hamba2Mu, kembalikan lah kesihatan dan berikanlah kesembuhan kepada hambaMu ..sesungguhnya hanyaMU tempat kami mengadu , hanyaMU mengetahui segala yang tersurat dan tersirat .. aminnnnn .. semoga dirimu kuat menempuhi ujian ni ..

UPDATE : ALHAMDULILLAH IFFAH DAH SEDAR , SEKARANG KAT HOSPITAL SEREMBAN 

41 ulasan:

delarocha berkata...

moga Iffah selamat

♥ MRS ZACKS ♥ berkata...

semoga beliau selamat. Insyaallah..

Muslimah Optimis berkata...

ameen..semoga dia cepat sembuh

suk berkata...

semoga semuanya selamat.

kyoshi_sousuke berkata...

cmne ifa skrg?ok x?

JIJI YU berkata...

semoga iffah diberi kekuatan para kekasih ALLAH ketika mana mereka ditimpa musibah.

fRaMe+LenSeS berkata...

Amin. T.T

Qaseh dalia adelia berkata...

bro delarocha -
aminnn ,, semoga selamat semuanya

Qaseh dalia adelia berkata...

mrs zack -
tq dear , aminnn , insyaAllah Allah permudahkan segala2nya

Qaseh dalia adelia berkata...

Mo -
insyaAllah dear ,amin

Qaseh dalia adelia berkata...

suk -
ye suk , tq mendoakan

Qaseh dalia adelia berkata...

kyoshi -
tak tahu perkabaran lagi , kalau nak tahu update apa2 masuk blog sunah sakura k , td dia kol tak de yg menjawab

Qaseh dalia adelia berkata...

nadh -
jgn nangis ..aminn

Qaseh dalia adelia berkata...

jiji yu -
amin , yup semoga dia dapat kekuatan tu .. insyaAllah ,sama2 kita doakan

mas saari berkata...

moga iffah selamat! baru tau dari blog sunah tadi..

ir prof dr alia rosli berkata...

:((

Atiqah Wadiah berkata...

smoga iffah selamat..aminnn

relevan berkata...

Sama2 mendoakan..

FaKArePa!n berkata...

iffah eksiden bila??

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

syukurlah iffah dah sedar..moga iffah kembali sht dan tabah lalui semua ni

muhamad hanif berkata...

um, dah nak raya pulak tuu.


Takziah ok. Mudah2an cepat sembuh.

d_LA berkata...

Ya Allah takutnya dengar, sebenarnya dla pun accident ms otw nak balik kampung..tapi Alhamdulillah takde injured mane2..Semoga iffah ceoat sembuh hendaknya..Amin

Scarlett O'Hara berkata...

Syukur Iffah selamat.Moga dia segera sembuh seperti sedia kala.

aRa ❤ aFiq™ berkata...

smoga dia cepat sembuh..

miszatie berkata...

atie doakan iffah selamat k...
sedey plak rse..hik3 :)

Tanpa Nama berkata...

semoga cpt smbuh.. :D
akhirnya dpt gak folo qaseh..rituh butang folo dye hilang..sori.. :D

AININ SURAYA berkata...

insyaallah dengan izan Nya =) . semoga iffah cepat sembuh

~Nana 귀여운~ berkata...

SemogA iffah dalam keadaan baik2 je dan cepat sembuh dari kesulitan yg dialami..amin...



Nana nak ucap selamat hari raya buat qaseh ye..kalau ade buat salah harap diampunkan..hehehe

Cikli berkata...

semoga dia sembuh dan happy macam sekala

cik pulau berkata...

moga dia cepat sembuh dan terus kuat semangat..
skang ni dia belum bersedia nk jumpa sesiapa...

akoo pae berkata...

oh.siyes tkejut bace.
syafahullah~

aby berkata...

hidup didalam landasan ujian allah swt ..
semoga iffah selamat dan dapat menerima kemalangan tu adalah ujian allah swt

Hana Soffelia berkata...

Semoga Iffah selamat dan sihat seperti sedia kala. Amin.

sYafIk-wAy berkata...

moga selamat hendaknya . Amin .

Tanpa Nama berkata...

alhamdulillah..seb baik dia dh ok

puteri ain berkata...

semoga dia akan kembali pulih seperti sediakala .

ahsfantasy24 berkata...

Alhamdulillah..
Iffah semakin pulih..


Salam ukhuwah,
Salam Aidilfitri,
Salam Kemerdekaan.

Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
kesempatan menyusun jari memohon maaf
kiranya ada salah dan silap yang mengguris
hati.. Salam kemaafan;

- ahsfantasy24.com.

HAZWAN17 berkata...

semoga beliau selamat..
berhati-hati di jalan raya musim2 raya ni..kereta banyak

アヌム ちゃん berkata...

alhamdulillah dah sedar..selamat hari raya qaseh..best beraya?..senyap je blog ni..huhuu

Hansyirah Takezur berkata...

semoga sihat sentiasa,,... insyaAllah..

selamat hari rya kak... :D

MIMIE AIZA berkata...

alhamdulilah dia dah sedar.. semoga dia cepat sembuh hendaknya

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com