BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

16 ulasan:

baru je balik shopim .. nak join segmen abg beng ( sedap tak pantun qaseh ) hahaha ~ 
soalannya : apakah warna kegemaran abg beng ..
jawapannya : tengok kasut dia warna apa .. ehhhhhhhhh aku lak bg soalan..jeng3x 
emm nak citer apa ye .. ~kot2 leh jadi soalan abg beng ..

saya suka warna pink .. 
umur saya 23 tahun ..
single lagi nak mengorat pun boleh sila berdepan dengan  hencik kyle dulu lah ..
idola blog saya ben ashaari bin daud (daud tu nama ayah saya sebab tak tahu nama ayah abg ben apa)

tujuan berblog :
ingin menjentik sukma pembaca dengan kata2 ..
sadurkan kisah sedih  dengan penongkat semangat ..
aku lingkarkan kisah perjalanan dengan maklumat ..
aku juga titipkan kekecewaan dengan pesanan dan kata nasihat ~ 

http://www.benashaari.com/2011/07/200-blog-diperlukan-untuk-contest.html

16 ulasan:

puteri ain berkata...

best of luck :D

iPai berkata...

Wah part puisi last tuh sangat cantik .. hehe

owh ye nak reply pasal hobi setem tuh, stop masa sekolah menengah .. skrang dah tak kumpul setem dah .. hee

Ainul Hayat berkata...

Wah Qaseh...ayatmu sungguh puitis...hikhik...~

iPai berkata...

Ya ALLAH tak ku sangka sebaya .. er betul ke 23 tuh ?

pertama kali kenal, ingatkan dah umur 25 .. adeh .. sebaya ke .. adeh2 .. takleh trima hakikat laa plak ...

unieMARKS :) berkata...

join join ;) hee

Pyka Rahmat berkata...

haha comel je ayat.

Prince Halilintar berkata...

owh..baru 23 ke qaseh ni...

iLa suHaiLa berkata...

Qaseh nie..msti mngeluarkan ayat power2..haish..hehe

muhamad hanif berkata...

23 ?


dah tua..AHAHHAHAHAHA

Nur Farah Hani berkata...

waaaaaa.. good luck..

name ayah die bukan ashari ke.. kan ben ashari,.. hahaha.. ;d

cik pulau berkata...

terlepas segmen ni..
kuar semalam.. hehe

single tapi kena berdepan dengan hencik kyle. Lol.hahaa

Afikah Aziz berkata...

eh sma lah ika pun suke pink hihi (motif bgtau) :p

Fiqas berkata...

good luck..
dah lama tak join segmen abg ben..

WuMing berkata...

Umur 23... Masih single...Hmmmm.....

Tapi dah ada teman tapi mesra... gitu?

ame elms ! berkata...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

cik sakdi berkata...

haha suke2 tukar name abg ben ganti name bapak dia.kehkehkeh

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com