BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

16 ulasan:

baru je balik shopim .. nak join segmen abg beng ( sedap tak pantun qaseh ) hahaha ~ 
soalannya : apakah warna kegemaran abg beng ..
jawapannya : tengok kasut dia warna apa .. ehhhhhhhhh aku lak bg soalan..jeng3x 
emm nak citer apa ye .. ~kot2 leh jadi soalan abg beng ..

saya suka warna pink .. 
umur saya 23 tahun ..
single lagi nak mengorat pun boleh sila berdepan dengan  hencik kyle dulu lah ..
idola blog saya ben ashaari bin daud (daud tu nama ayah saya sebab tak tahu nama ayah abg ben apa)

tujuan berblog :
ingin menjentik sukma pembaca dengan kata2 ..
sadurkan kisah sedih  dengan penongkat semangat ..
aku lingkarkan kisah perjalanan dengan maklumat ..
aku juga titipkan kekecewaan dengan pesanan dan kata nasihat ~ 

http://www.benashaari.com/2011/07/200-blog-diperlukan-untuk-contest.html

16 ulasan:

  1. Wah part puisi last tuh sangat cantik .. hehe

    owh ye nak reply pasal hobi setem tuh, stop masa sekolah menengah .. skrang dah tak kumpul setem dah .. hee

    BalasPadam
  2. Wah Qaseh...ayatmu sungguh puitis...hikhik...~

    BalasPadam
  3. Ya ALLAH tak ku sangka sebaya .. er betul ke 23 tuh ?

    pertama kali kenal, ingatkan dah umur 25 .. adeh .. sebaya ke .. adeh2 .. takleh trima hakikat laa plak ...

    BalasPadam
  4. Qaseh nie..msti mngeluarkan ayat power2..haish..hehe

    BalasPadam
  5. waaaaaa.. good luck..

    name ayah die bukan ashari ke.. kan ben ashari,.. hahaha.. ;d

    BalasPadam
  6. terlepas segmen ni..
    kuar semalam.. hehe

    single tapi kena berdepan dengan hencik kyle. Lol.hahaa

    BalasPadam
  7. eh sma lah ika pun suke pink hihi (motif bgtau) :p

    BalasPadam
  8. good luck..
    dah lama tak join segmen abg ben..

    BalasPadam
  9. Umur 23... Masih single...Hmmmm.....

    Tapi dah ada teman tapi mesra... gitu?

    BalasPadam
  10. geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

    ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

    BalasPadam
  11. haha suke2 tukar name abg ben ganti name bapak dia.kehkehkeh

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com