Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


baru je balik shopim .. nak join segmen abg beng ( sedap tak pantun qaseh ) hahaha ~ 
soalannya : apakah warna kegemaran abg beng ..
jawapannya : tengok kasut dia warna apa .. ehhhhhhhhh aku lak bg soalan..jeng3x 
emm nak citer apa ye .. ~kot2 leh jadi soalan abg beng ..

saya suka warna pink .. 
umur saya 23 tahun ..
single lagi nak mengorat pun boleh sila berdepan dengan  hencik kyle dulu lah ..
idola blog saya ben ashaari bin daud (daud tu nama ayah saya sebab tak tahu nama ayah abg ben apa)

tujuan berblog :
ingin menjentik sukma pembaca dengan kata2 ..
sadurkan kisah sedih  dengan penongkat semangat ..
aku lingkarkan kisah perjalanan dengan maklumat ..
aku juga titipkan kekecewaan dengan pesanan dan kata nasihat ~ 

http://www.benashaari.com/2011/07/200-blog-diperlukan-untuk-contest.html

Comments

puteri ain said…
best of luck :D
iPai said…
Wah part puisi last tuh sangat cantik .. hehe

owh ye nak reply pasal hobi setem tuh, stop masa sekolah menengah .. skrang dah tak kumpul setem dah .. hee
Ainul Hayat said…
Wah Qaseh...ayatmu sungguh puitis...hikhik...~
iPai said…
Ya ALLAH tak ku sangka sebaya .. er betul ke 23 tuh ?

pertama kali kenal, ingatkan dah umur 25 .. adeh .. sebaya ke .. adeh2 .. takleh trima hakikat laa plak ...
qwert. said…
join join ;) hee
Pyka Rahmat said…
haha comel je ayat.
owh..baru 23 ke qaseh ni...
Ilaasuhailaa said…
Qaseh nie..msti mngeluarkan ayat power2..haish..hehe
semutsengal said…
23 ?


dah tua..AHAHHAHAHAHA
Nur Farah Hani said…
waaaaaa.. good luck..

name ayah die bukan ashari ke.. kan ben ashari,.. hahaha.. ;d
Cik Pulau said…
terlepas segmen ni..
kuar semalam.. hehe

single tapi kena berdepan dengan hencik kyle. Lol.hahaa
Afikah Aziz said…
eh sma lah ika pun suke pink hihi (motif bgtau) :p
fiqas said…
good luck..
dah lama tak join segmen abg ben..
WuMing said…
Umur 23... Masih single...Hmmmm.....

Tapi dah ada teman tapi mesra... gitu?
Amir Aidid said…
geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)
cik sakdi said…
haha suke2 tukar name abg ben ganti name bapak dia.kehkehkeh
back to top