Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Sale 9.9 dari Pg Mall | Free Shipping dan Diskaun Hebat


Assalamualaikum.

Banyak betul sale yang tengah berlangsung sekarang ye, sale merdeka, sale 8.8, dan sebagainya ~ tapi qaseh tengah tunggu sale besar-besaran ni, haa nak share ke tak dengan korang ni ? Ermm takut nanti tak sempat qaseh nak berebut flash sale, tau lah flash sale tu kan, dah add to cart pun orang boleh kebas ! Sedih sis haha, tapi jangan risau qaseh kan suka ‘’sharing is caring’’ mestilah akan kongsikan dengan korang semua, jom lah kita pulihkan balik ekonomi negara kita dengan shopping !

Bila dengar bab sale ni haruslah kita nak sale yang memang boleh dipercayai, taknak lah harga before sale sama je dengan harga sale, tipah tertipu sangat kan ! Ni nak kongsi nanti PG Mall akan buat sale 9.9 tau, so get ready okay ! Eh korang tahu tak pasal PG Mall ni ?

Apa itu PG Mall ?


Untuk pengetahuan korang, platform pg mall ni dah lama tau, sejak 2017 lagi, pg mall adalah platform perdagangan (e-commerce) no.1 malaysia dan satu-satunya e-commerce tempatan di malaysia. Pg mall di sokong oleh Pg Group. Bukan calang-calang juga ye pg mall ni sebab ia tersenarai sebagai top 3 most visited online marketplace di malaysia oleh ipriceinsight, boleh baca di sini https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Kalau nak guna E- Wallet boleh tak ? Haa sekarang ramai suka bayar melalui Boost,E-wallet dan sebagainya kan. Tentulah boleh sebab PG Mall satu-satunya platform yang menerima semua  kemudahan pembayaran melalui e-wallet dan payment getaway. Mudah kan. Jom tengok sale apa yang ada !

9.9 Sale Dari Pg Mall With Free Shipping

Inilah sale yang qaseh tunggu-tunggu nanti, katanya banyak tawaran yang menarik pada 9.9 sale ni tau. Sale 9.9 ni akan berlangsung pada 9 September 2020, so jangan lupa save the date okay, kalau tengah semangat nak shopping tu hold dulu tau, tunggu 9.9 ni haa tak lama dah, nanti menyesal pulak terbeli harga mahal, hehe



Antara tawaran yang ada pada 9.9 sale nanti, korang boleh dapat diskaun 9% OFF dengan minimum perbelanjaan RM50 sahaja,capped at RM99. Qaseh memang suka ada diskaun Paling best ada sebab rasa seronok bila tengok total harga yang perlu di bayar di tolak dengan harga diskaun, rasa hilang sikit beban haha boleh shopping barang lain pulak.

Bila dah shopping tu mesti rasa macam ermm bertambah pulak harga nak kena bayar bila tambah kos shipping kan ? Tapi yang bestnya bila korang belanja minimum RM31 sahaja,  korang akan dapat FREE SHIPPING capped of RM4. Tu diaa jimat dah kos shipping kat situ, gerenti lebih punya harga minimum bila dah syok shopping kan.

Dan satu lagi, yang ni memang kena bersedia awal-awal lah sebab akan ada flash sale dalam masa 24 jam sahaja tapi harga flash sale ni korang, tak masuk akal betul ! Serendah RM0.99 sahaja. OMG ! So marilah berebut dengan qaseh okie haha, for more info boleh rujuk sini https://pgmall.my/9.9-mega-sale 

Digital Fashion Week di PG Mall

Untuk yang suka bergaya, suka ootd dan sebagainya boleh klik banner Digital Fashion Week di PG Mall apps / website. Dah boleh shopping sebab Digital Fashion Week dan berlangsung sejak 1 September - 13 September 2020.  

Lagi syok sepanjang sale ni, Pg Mall memberi tawaran sehingga 70% tau korang, fuh banyak betul diskaun untuk yang suka berfashion ni ye dan ada Free Shipping juga dengan pembelian minimum RM35 sahaja dan korang boleh claim vouchers di page Digital Fashion Week tu juga. So apa lagi meh lah shopping sekarang!




Pelbagai kategori ada, untuk wanita, lelaki dan juga kanak-kanak, nak tahu lebih lanjut sila layari Pg Mall sekarang, boleh add to cart dulu apa yang patut. 

Tawaran Wow Store With Free Shipping 

Lastly korang jangan lupa klik-klik di tawaran Wow Store tau, ia merupakan tawaran terbaru dengan kerjasama dengan beberapa brand. Kalau korang shopping di tawaran Wow Store ni korang dapat diskaun sehingga 80% tau dan dapat free shipping harian dengan minima pembelian RM35 sahaja. Paling qaseh suka, korang akan dapat cashback sehingga 3.5%. 

Top Merchant participate :
So korang lupa untuk shopping di PG Mall okay, banyak betul diskaun yang ditawarkan, memang rugi lah kalau tak grap, haa siapa lambat jangan menyesal. 

More Info :



#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #99sale #PGMallSALEbration #digitalfashionweek #Fashionweek



Comments

wahhh..menarik..mcm2 ada ..hihihi
Syiera Firdaus said…
Ini yang ditunggu-tunggu. Tak sabar
Marina Bashah said…
Banyaknye diskaun. Jom shopping
mas saari said…
Tak sabar tunggu 9.9!
Nadia Johari said…
Best ni.. Nanti 9.9 nak usha
CXopportunities said…
Macam² juga ya ada di PG Mall sis. Makin banyak pula sale sekarang. Rambang mata nak shopping hiihi
Tekkaus said…
Memang best bagi bargain hunter. :)
Ai said…
Asyik sales je. Nak cari barang2 berkebun.