Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Suchi Cleanser | Pencuci Muka Aqua Cacteen Untuk Kelembapan Kulit Wajah

Assalamualaikum….
Bertemu lagi kita hari ini dalam tema sharing is caring :p hihi so straight to the point lah ye (dah tua ni makin tak pandai nak buat mukadimmah ye anak-anak) so qaseh nak teruskan untuk sharing hari ni, of course tentang kecantikan, dah nak masuk 2020 ni ada lagi ke yang tak gemar…

Clay Body Wash Azyma Care | Sabun Penghilang Bau Badan

Assalamualaikum 
Pernah tak korang tengok dokumentari orang pergi mandi lumpur or sapu badan dengan tanah liat, qaseh pernah tengok dalam tv then rasa macam best gila dan ingatkan diorang suka-suka je tapi sebenarnya tanah liat sangat bagus untuk kulit sebab tu masker untuk muka, qaseh cari yang a…

Surprise Happy Meal Hadir Bersama Mainan Ikonik Zaman 80-an Sempena Sambutan Ulang Tahun ke-40 Happy Meal

Assalamualaikum 
Omaigod, pertama sekali qaseh nak wish Selamat Ulang Tahun Yang Ke-40 Happy Meal - Mainan Ikonik McDonald's. Ada tak pengumpul mainan ikonik Happy Meal McDonald's dari tahun 1988 lagi ? Korang tahu tak 1988 tu tahun qaseh di lahirkan, perghhh masa qaseh lahir dulu takde pul…

Best Western I-City Shah Alam | Masuk Percuma Ke WaterWorld I-City

Assalamualaikum
Best Western I-City Shah Alam | Cuti sekolah dah mula ni, takde plan nak bawak anak-anak atau keluarga bercuti ke ? Haa ni qaseh nak share penginapan best yang tidak akan membosankan anak-anak dan kita juga, kadang dah dewasa tapi jiwa masih kanak-kanak kan haa ngaku je lah hihi ~ …