Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Photoshoot di Pantai Klebang | Tempat menarik di Melaka

Assalamualaikum..

Kalau sebelum ni aku update photoshoot suka di dalam rumput kering kat entry ni photoshoot dlm rumput kering-klik- , kali ni nak update photoshoot suka suki kat Pantai Klebang pulak ~ btw Pantai Klebang ni terletak di Melaka , pantai ni takdelah luas sangat , seciput je tapi air dia bersih dan pasir putih je .. dan sekitar kawasan ni banyak gerai-gerai jualan , tapi unik sangat sebab disini ada Bustel ,iaitu bas-bas lama yang di olah semula menjadi restoran/chalet dan terdapat banyak gerai2 jualan .. patutla nampak banyak sangat bas kat sini , anggaran 40 lebih buah bas .. rupanya ada tarikan tersendiri hehe jakun sangat .

Kat sini jugak memang ramai yang suka amek gambar , lebih-lebih lagi terdapat satu port iaitu pasir yang berbukit-bukit haaa gugel je lah ,padang pasir pantai klebang memang ramai la bebudak hot setaf buat koleksi gambar insta mereka , aku tak pergi pun situ sebab kena jalan agak jauh .. penat ! lepak pantai je .. so kalau nak photoshoot wedding ke portraiture ke lawa jugak kat sini ..


















Hati Berbicara : 
Maaflah memang semua gambar daku je , hahaha ~ dah la tak berapa omei bajet model plak khenn ~ so kalau datang Melaka jangan lupa singgah sini yoww ~ 


Comments

LM said…
Cantik sgt gmbr yg kat boat tu
smua gmbar cntik2 :)
smua gmbar cntik2 :)
Emma said…
alolo comelnye mommy to be nieee 😀😀😀
dilla said…
Cantik semuanya. Sis pakai kamera apa ni. Lawala gambar