Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Photoshoot di dalam rumput kering | Tempat menarik untuk photoshoot

Assalamualaikum ..
Gelap gelita langit hari ni , 2 3 hari ni cuaca panas je , alhamdulillah hari ni macam nak hujan .. sejuk sikit rasa , tido pun sodap ni haa .. btw siapa yang suka bergambar tapi tak tahu nak bergambar kat mana , tempat kebiasaan pun agak boring dah .. hehehe meh qaseh ajak korang dalam rumput kering ala-ala hindustani , btw lokasi ni tepi highway je .. dan gambar lama dah sbenarnya masa muda-muda bujang dulu ..













tapi model nye macam kayu ~ btw cantik je tempat2 gini untuk wedding outdoor kan , ade seni di situ .. tak tahu la kalau aku je nampak seni dalam rumput2 kering ni .. hehehehe ~ saje suka2!




Comments

MOMMYLIN said…
cantik la... suka tempat gini...
Suria Amanda said…
Cantik la...bila nak ajak akak photoshoot kat sini?
Unknown said…
eh eh...
mcm familiar jer tempat nie..
bukan di kuantan ker nie..
depan yayasan pahang.
port hampir sama jer.
kalau betul mmg cantik cni
dulu2 mmg slalu shoot kt cni.
port wedding dan modeling
safurara said…
sape yg selalu snapkan pic pic qaseh ni? sbb cantik sgt! sila balas di FB ya! hahaha
Anonymous said…
Allah!!
Cantiklah gambar...
Mood : dah gatal tangan nak amik gambor
Emalin Mohd said…
Cantik dan ada seni...
AMIIZAA said…
cantik sangat:)
anys nadhilah said…
best2 gambar semua cantik2
seri said…
pandainya ambil gambar, seriusly sy amat2 teringin memiliki kamera yg mampu fokus mcm ni
Ezwan Amrin said…
wah, memang cantik la ambik gambar kat situ... tp susah jg nak cari tempat kering dgn rumput panjang camtu... nice photo! :)
Cik Kumbang said…
Cantiknya shoot *kagum*

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/search/label/DIY
Cik Kumbang said…
Gambar nampak 'hidup' :)
Teringin nak belajar shoot lawa2 camni T_T
Aimacomel said…
Cantik lalang kering tu, tp kalau masuk kain xmiang ke? Hehe
Belang Tarung said…
kalau gelap2 jenuh fotografer nak ekjas ISO haha
fizafantagirO said…
Kakfiza suka tgk gmbr2 kt blog qaseh ni, superb! yang ni mmg lawa giloss
aboya said…
smatynyoo .......rerumput itu...
Unknown said…
lawanya tempat! unik dan menarik
Fathan said…
Mane lokasi ni qaseh cntik
Fathan said…
Mane lokasi ni qaseh cantik
Anonymous said…
ASSALAM...SYE NAK TANYA TEMPAT NI KAT KUANTAN KAN? KUANTAN TU KAT AREA MNE?
Anonymous said…
ASSALAM...SYE NAK TANYA TEMPAT NI KAT KUANTAN KAN? KUANTAN TU KAT AREA MNE?
Qaseh Dalia said…
Wslm , depan yayasan pahang tak silap , tepi2 highway
Radhia Razali said…
kalau pandai ambil gambar & yang gambar diambil pun pandai posing, tempat rumput kering biasa pun boleh nampak macam di oversea..hehe
YB Shehan said…
CANTIK. ORG YG SNAP NI TERER. HEHEHEEHE
Lisa Nurulain said…
memang tempattu rumput kering takpernah tumbuh hijau lagi ke ?
Unknown said…
Boleh share kat mana ni?