Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Loreal Lipstick | Simple MakeUp

Assalamualaikum .

Tadaaaaa hari ni qaseh nak kongsikan lipstick best untuk di pakai , btw dulu qaseh tak suka pakai apa-apa mekap di muka , dan tak pandai nak mekap . Bila ada something di muka rasa macam orang tua yang sangat over , tak pernah cuba untuk pakai lipstick yang warna dia menyerlah gila , bak orang kata , belum naik bas , driver bas dah tengok merahnya makngahhhhhhhhh.

Pertama kali dalam hidup pakai lipstick merah terang , ni pun setelah diuji kaji dengan warna muka , dah survey sekeliling ok tak warna ni dengan muka kita yang tak berapa nak artis ni , akhirnya beli jugak lah .. lipstick Loreal , warna raspberry & syrup .. boleh dapatkan di watson berdekat , harga dia murah saje .m RM30 somehing.



Kadang-kadang bukan takut nak pakai tapi diri sendiri yang tak berapa yakin , takut orang gelakkan laa , bibir macam angelina jolie la , macam maknya lah apa lah , hehe tapi sebenarnya cantik juga dari warna pucat muka .. sekali sekala tak salah kan ^^ .. wink ! Asalkan niat bukan untuk menggoda sesiapa .. wupsssss...

Comments

Nadia Johari said…
cantik je qaseh..aummm...
Luqman Zakaria said…
kat opis luqman ramai jgk staff2 yang pakai lipstick yang warna terang..konfident katenya..hehe..
Lea IsNawi said…
Cantek kaler dia
Lea IsNawi said…
Cantek kaler dia
Mommy Nia said…
mcm best pulak kaler ni. saya pun malas jgk nak mekap. skrg pakai lipstik collagen dherbs terlajak laris tu senang nak solat dan bibir pun lembab jer