Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Tips Hapuskan Teman-Teman Maya !

Assalamualaikum..

Rata - rata semua orang kat donia ni dah pandai ada kawan donia maya , aku pun tak terkecuali .. dulu - dulu sebelum ada facebook , ada masuk mobile game station aka MGS , kat situ boleh main game , ada tempat berblog tapi dulu - dulu fon2 tertentu je leh masuk , dulu guna fon sabun (6600) ramai lah kawan-kawan maya kat situ , memang best gila tapi banyak sangat kenangan , sampai terkapel dalam tu sebelum kenal hencik kyle 

tapi kadang - kadang kawan maya yang jadi tak best bila mula persoalkan soal cinta , orang nak berkawan je dengan dia , lebih-lebih pulak , tak kawan terus kang majuk pulak ! eee  sape ya tolol  ngat neh , nyampah ! nak cakap terus terang kan rasa nak main tarik tali dulu hik2x.. so camana lah nak hapuskan orang- orang macam ni ha ? ok i give u olz tips tapi lepas ni sila bank in duit 10 hinggit sorg . bereh ?
  • xyah gatal-gatal nak respon 
  • jadi seorang yang menyakitkan hati hingga dia hilang minat kat kita
  • saya tak berminat , sekian terima kasih
  • saya nak cari yang kaya saja 
  • maaf , saya masih dalam pemerhatian doktor gila 
  • saya masih cintakan EX saya , tiada siapa dapat gantikan dia 
  • Saya bukan perempuan normal
  • Saya dah kahwin
  • Utk tidak mengecilkan hati mereka, cakaplah sesuatu pada diri anda yg pasti mereka tak akan suka seperti "Saya ni pemalas dan tak pandai memasak. Kat rumah semua mak buat
  • Beritahu mereka komputer anda asyik meragam. Jadi, tak boleh nak chat!
  • saya ada sakit sawan gila babi
  •  Maaf, saya ni sebenarnya lelaki
  • Saya pendek, hitam, gemuk dan hodoh
  • BLOCK je kan senang ! hihihi

tips2 ni khas untuk kawan-kawan maya yang korang benci je , jangan pulak bagi tips2 ni kat qaseh pulak , tampo laju2x jadi bisu kang haaaa , so pandai2 lah buat alasan .. hihihihihi , so sila bank in dengan kadar segera . bereh !
jangan hapuskan aku , kerna aku bisa jadi pengubat hati mu .. lalalala ~

Comments

atiqsalleh said…
huhu.. remove je.. paling jahat report
BOBOT said…
saya ada sawan gilaaa babi.HAHAHA
LM said…
hahaha..akak suka bab block tu.mmg akak remove dan terus block je.hehe
Unknown said…
aah,, ieyza pun xkan layan terus..
kdg2 terus block kt fb tu.. haha..
budak penjara said…
ohh..x best ke org persoalkan cinta??

btw..ko dh bercinta ke??ade ke org nk kt ko??haha..menyampah tak??haha
Fendy San Satay said…
amboi...bguih bebeno tips ni... :P
amboi byk tips ni..mcm selalu buat jer..hehehe
Fahmi Jaafar said…
xyah add friend yg x kenal kott.. :)
Cik Bambam said…
hehehe..betol2!! block jek terus.. but mostly sy buat.. NOT RESPOND.. :)
Nuruashia said…
hahaha..nice tips sys...~
MizzTina said…
sy pendek n kurus kering..dh mcm alien.. hahaha..
aDisH.sHidA said…
REMOVE N BLOCK...HAHAHAA...KALAU YM IGNORE N INVSBLE...
Izyan Balqis said…
hahaha! terbaek, penah buat semua nih~ lalalala~
Amirah Jafri said…
hahaha sakit sawan bab* =P ok jugak ni..
emarieys said…
akak pun dah banyak remove kawan kat fb.
Kira Sakura said…
block tue kira slalu buat... klu dh x paham bhasa sgt..hihihi
Dalila said…
Wow..takutnye..
Sunah Sakura said…
hahaha...cer la buat2 nak kawan ngan i..i nak try tips tu kat u..hahaha
yaya said…
maap. maap. maap. sy suke perempaun je. =)
haha..klakar lak bace yg ni "maaf , saya masih dalam pemerhatian doktor gila"..terbaikkk..:p
mas saari said…
kalau akak, remove je terus! habis cerita...
Rosalia said…
hhaha.sawan gila babi tu tak leh bla. :) kalausy block sje. sng cerita
azah sofi said…
hehehe..baru terpikir pas baca entry nih.. :)
aindzaya said…
bukan stakakt kene remove je qaseh..
siap kena hack, block, spam bagai nieyh!
nabilah_2908 said…
bila ngaku kita ni pemalas..hodoh..etc..

confirm...dia tak caya...nnti mula la keluar ayat2..." tak kisah" "ikhlas" ceh......

suka point yg last..block saja lah. :)
Ct Aja said…
wuuhuuuuuuuu petua yg bagus.nasib baik setakat ni xde lagi yg cam2...wuuhuuuuuuuuuuuu, bg no akaun pat.......
Fara E's said…
remove atau block , haha
these persons are what we called annoying. :/
aamalinaazman said…
akakakak
sy pompuan tak normal
enuf!
hihihihi
comel gile sume alasan tu kan
toink2
maceh cek qaseh comei =]
ghost said…
aku rasa aku lebih suka amalkan sikap buat tak tahu jer.senang,tak yah pening2 pala.

bagi diskaun sikit..
Bidadari Syurga said…
bagi akak... akak suka atau tak kawan maya... akak akan ambil sikap diam. so... tapi cara ni agak kejam rasanya.
Cik Pulau said…
saya bawah pemerhatian doktor gila..
hahahaha
Abu Bagi said…
betul tu.. nice 'tips'
yg penting jangn bagi harapan.. tu je..:D
ewanthology said…
jangan layan..senang je
fatin said…
teman-teman maya? mm mcm kawan blogger ek?

benci tu x derlah.. rase annoyyed ada lah..
fatin said…
thanks ya folo blog saya.
saya singgah n folo kembali. saya senang jer, org folo, saya folo balik.. no big deal mcm sesetengah blogger tuh, demand itu ini

salam perkenalan~

:P
Haikal Blank said…
ketawa, ketawa dan jarakkan diri. buat tak faham je. tak kejam sangat aku rasa. hahaha
uncle gedek said…
macam orang arab daaa...
najihahfara said…
senang je kak..
x yag approve yg langsung x kenal
Unknown said…
saya ada penyakit kulitberjangkit
KAMIHIDUP said…
lama tak komen, selalu jadi silent reader je. :)
zainul zaki said…
kesian kat org pendek, hitam, gemuk dan hodoh zzzz..
adehh, teruknyer tips . hahaha .
baik x payah buat fb or watever klu mcm tu :D
back to top