5 Mar 2011

Selamat Malam Semua ~

Assalamualaikum semua ...
wah2 lama nya tak berblog rundu gaban kat korang semua huwaaaaaa...
ok fine selepas berhempas pulas dengan line yang agak lembap macam siput babi...nak jugak update !
hihihi semalam abang dah selamat nikah dengan sekali lafaz..haisyy macam xcaye e dah jadi laki orang kan ... koh2x selamat jadi laki orang lah ye...gambar nikah ?saboowww na masih dlm proses...
huhu korang tak rindu kat qaseh ke ?campaiyne hatimuuuu!
hehe tapi xpe .... hope korang2 sume sihat2 saje ye.. qaseh kat sini alhamdulillah sat walafiat (macam tulis surat cinta pulak haha)
papepun ... tunggu hari ahad nnt qaseh update pjg2 smpai lebam ok...
ok lah line tak mengizinkan ... jom tido hehehe..entry paling pendek kat blog qda..leh masuk book of record ..adehhh ~ kena tido awal sbb esok kan nak bajet ayu bawak hantaran dengan muka plg comel haha... :x
hati berbicara :
tq yg komen2 entry sebelum ni ..hr ahad qaseh jejak sume okeyh ! muahhh sikit..ngeee gurl only
tasnimsahaja :) said...

rundu ?? rindu la !hehehehh

aliarosli said...

nak kiss gak
heheehhe

Wafiy Suzly said...

aik muahh kat gurl je ke,kehkehkeh

Eyka said...

saya rindu awk la qaseh dgn pocoyo sengal awk 2!! hahahaaXD muahx! ^^

forever love said...

hahaha..jangan sampai tergolek masa bawak hantaran da la erk..

huwaaa.. basah pipi I taw

Sha said...

selamat malam :)

Sunah Sakura said...

rindunye kat qaseh sayang~ ;)

Hajar Hasan said...

tunggu ahad ni. kak qaseh update panjang2 tao. tahniah utk abg kak qaseh. akak ble lg?? ngeh ngeh ngeh~

kaizen said...

siyes konpius...

Raden said...

agak rindu la jugak kat dalia sbb slalu bukak blog dalia ade je nrty br..tp lately takde...

bwk antaran nti leh usyakan abg2 nsem dr keluarga sebelah sane tak?? nk tukar dgn incik goku

Syafiq Rosli said...

qaseh bila lagi..haha

Tok Esah said...

muaah sikit, ahha i ni kan gurl!! hehe

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha...pastikan org tertukaq antara qaseh dengan pengantin perempuan =P

lady-D said...

slmt mlm yunk..hehe..dh pg pun tp dla baru nk tdo ni..sakit dh belakang ni

Qaseh Dalia said...

anym -
ye ke ?macam xcaye je rindu hik2

Qaseh Dalia said...

bun -
meh2 sini nak kiss meh haha

Qaseh Dalia said...

wafiy -
amboii nak jugak ke

Qaseh Dalia said...

eyka -
saye pun rindu awak dengan domo buncit lagi hodoh ! haha

Qaseh Dalia said...

atiq-
hahaha tergolek sure tak pegi maluuuu huk2..ngeee gincu je lekat mana ade basah tau

Qaseh Dalia said...

shazmira -
selamat pagi dah hik2

Qaseh Dalia said...

sunah -
rindu jugak kat sunah syg ni huhuhu

Qaseh Dalia said...

hajar -
akak tggu hajar dulu baru akak kawen hihihi...

Qaseh Dalia said...

kaizen -
ape yg kompiuz?

Qaseh Dalia said...

naddia -
hehe masa tak mengizinkan ..kikiki ramai yg hensem tapi xleh lawan encik goku kot

Qaseh Dalia said...

syafiq -
tunggu syafiq dulu lah haha

Qaseh Dalia said...

tok esah -
gatai noooo

Qaseh Dalia said...

iqbal -
itu semestinya hahaha

Qaseh Dalia said...

dla-
nape sakit belakang tu?

forever love said...

hahaha..kantoi x bersihkan makeup masa tido..

boleh jadi kenangan terindah tue

Anonymous said...

:)

KAMIHIDUP said...

tahniah tuk abg. qaseh bila lagi??? hehehehehe. :)

Qaseh Dalia said...

atiq -
sekali sekale ne lah tahu ade org tgk mase tido hik2

Qaseh Dalia said...

kamihidup -
tq so much ..qaseh tggu kami haha

forever love said...

hahaha..mesti la ada..hihihi

nazirulhazwan~ said...

dem, baru je nak bygkan kene ciuman.hahahaha utk pompuan saje pulak.hehe

lame da tak men gile same2 kan QDA.busy la skang

Liquid said...

hee jgn lupe singgah ea awk =)

Qaseh Dalia said...

naz - yelah tu kite sedar sape kite hahaha