Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

GAME ANTARA BLOGGER 2 : GEGAR !!!

NAMA KUMPULAN :  SERUMPUN SATU MALAYSIA

KENAPA KAMI PILIH NAMA INI :


kerana kami mahu berjuang habis - habisan untuk mengeratkan lagi hubungan sesama blogger dan berkumpul dalam satu tempat yang sama, menjadi satu rumpun yang bersatu !

KETUA KUMPULAN : MOHD FADZLI ( http://fadzli-rt.blogspot.com/ )
  

KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN : 

kerana mana-mana pun lelaki lah yg memimpin ..lelaki yg menggerakkan bangsa ..dan perempuan menyokong .. biar mati anak jangan mati adat !


SENARAI AHLI  :

  1. www.qasehdalia.com
  2. www.sunahsukasakura.com
  3.  http://muniradon.blogspot.com
  4. http://illustrasiaku.blogspot.com/
  5.  http://mid-sayang.blogspot.com/
  6.  http://fashah84.blogspot.com
  7.  http://syuwaistory.blogspot.com/
  8. http://simplecutebeautiful.blogspot.com/


PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :
pendapat positif -
1tube is the bez..coz 1tube ni byk membantu blog n para blogger ..kdg2 tips2 berblog dari abg ben di masukkan ..haaaa apa lagi moh lah kita masuk 1tube ramai2 ..lagipun xde aksi2 yang melampau ..sokong lah 1 tube malaysia ... yeahhhhh
pendapat negatif -
biasalah setiap kelebihan ada jugak kekurangan ... ada yg nampak 1tube sebagai medan kutukan .. n then di tulis dalam blog ... itu sangat2 tidak adil

Comments

mykhalis said…
wahh dah ada grup..rugo tak join..heh

Meja belajar untuk dapatkan 10A
c-tea said…
korang wajib komen entry group kite kat blogger lain tau..hehe...

group kite memang terbaik...rawwww

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2-gegar.html?utm_source=BP_recent
syuwai said…
kita pun kena buat entri ka??

jap2x..siapkan entri dulu ^^
wah!! terbaek!! woot!! woot!!
munira sajuti said…
tengok no3 tuu. kite la tu ;p
Proud Mommy said…
pewiitt...
gempak jer nama group tu :)
fashah84 said…
group serumpun mmg terbaik...
Unknown said…
Tapi sis, kalau anak dibiarkan mati, siapa yang mahu meneruskan adat tersebut?
Puteri Katek said…
SAYA GENG no.1.... GENG KENTUT!!!

tumpang kentut kat sini boley?????

hahahahahaha


prooottttttt....
Puteri Katek said…
SAYA GENG no.1.... GENG KENTUT!!!

tumpang kentut kat sini boley?????

hahahahahaha


prooottttttt....
back to top