Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Terkejut Monyet !

Assalamualaikum...
heheh terkejut monyet hari ini..
yesterday bw2 kat my bloglist ..kat blog jejaka ensem solihin
n ada satu entry tu dia mintak pendapat..
dalia rasa lah kan dia ni tengah angau hahaha...psst dekat sikit teling tu "sebab sejak dua menjak ni asek2 jiwang..jiwang asek2 je.." haa dah dgr kan...so dalia pun pergi lah tampal pendapat dalia kat salah satu entry beliau kat sini....cinta perlukan pengorbanan?
sebab kelmarin pun dalia tengah bermud jiwang ...so bagi lah sedikit pendapat untuk menyelesaikan maybe..
so dtg keje hari ni ..tengok2 komen dalia terpilih hahaha... tak sangka lak..emm tapi xpayah bagi habuan pun takpe juz bagitahu seikhlas hati...letakkan diri bila kita berada di situasi itu n then dapat lah kita merasai keperitan cinta yang perlu kita lakukan ... ~
tq solihin :) cintai nya seikhlas hati .. i know u in that situation rite? maybe ...hehehehe
jeng2x


hati berbicara : 
tq di promot blog 24 jam ..yeyyy tq so much hehehe...
kalau bab berjiwang suka sangat ekk !

Ulasan

hi blogwalking sini..nice blog..follow here..:)
Browacana berkata…
seb baik ujang g kursus kawin..kalo tak die dah kutuk nih..he he
Qaseh Dalia berkata…
@Pembawa_Wacana
haha ujang pergi malaksanakan tggungjawab..jgn ganti tempat ujang lak ye
Sunah Sakura berkata…
tahniah ye darling~
Woofer Storm berkata…
thniah laa..memang kamu ni rajin sngt komen..kat mana2 msti ada nama kamu,good job,caiyooookk^^
Unknown berkata…
Tahniah Qaseh :)
Solihin Zubir berkata…
ahahhahaha.. maaf ye kalau anda rasa sy terlebih jiwang... ehehhe.. ;-p
nway, thanx taw coz sudi bg pendapat yg sgt bernas..
tahniah gak coz komen anda telah menjadi pilihan Asyraf... ;-p
anda mmg ada potensi jg dr Love.. hehe..
Qaseh Dalia berkata…
@Woofer Storm
ek bila pulak cek rajin komen.. tipu2 haha ..xde lah
Qaseh Dalia berkata…
@Solihin Zubir
haha xpe jiwang tu kan bez.. tq so much asyraaffff .. haha kim salam kat asyraaf ngan lisa surihani ..
Faiz Zaini berkata…
huyoo.. pnjangnya nasihat.. bagus2
Qaseh Dalia berkata…
@mofaizmz
haha panjang itu banyak manfaat uiii
Unknown berkata…
hahaha... tahniah..
back to top