Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

BEN ASHAARI BLOG

Assalamualaikum

  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
  4. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
  5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
nak masuk bloglist abg ben hari ni yeyyy...


update entry dalam sehari kalau tak sibuk n ada idea .. 3 4 entry ...kalau sibuk 2 entry je...wajib 2 entry hehehe..
jumlah entry setakat tahun 2011 ni  279 post 


berminat nak masuk dalam blog abg ben sebab bukan calang2 orang haha..nak bagi abg masuk balik lah dalam blog qaseh haha.. apepun nak masuk jugak...:)..gurau je..sape yang xmo masuk blog abg ben yang salu bagi motivated kan..my idol blogger !


kalau blog dalia popular ...wah2 berangan jap..nak buat pe ek..nak buat macam abg ben buat lah...wat segmen2 byk .. n then bagi trafic2 kat org lain jugak...yeyy so undi lah ..haha

hati berbicara :
tq abg ...harap2 boleh masuk yeyyy !

Comments

Unknown said…
semoga terpilih
Unknown said…
goodluck!smoge terpilih....hehe
Tok Jabit said…
Salam .. kalau popular .. buat kenduri kawin la .. heheheeh .. lalalalla
Qaseh Dalia said…
@hasrul hassan
wslm amboiii terus kenduri kawen haha
Ujang9897 said…
ala sibuk jer dia nie..lalaalalla
al_hakim said…
dah popular jgn lupe pilihan hati pulak ye..=)
Qaseh Dalia said…
@Ujang9897
dia tu sibuk je..nyemak haisy haha
Qaseh Dalia said…
@al_hakim
xlupe kat pilihan hati haha
xsabar nak join segmen cik qaseh =P
Ogy said…
semoga berjaya...skrg pun blog qaseh dh ramai pengikut ni....syabas!