Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Statistik Blog

Recent Post

I win !!!! TQ Abg Ben dan Penaja N u Olz ~

Assalamualaikum semua..
selamat tengahari dah...
line internet hari ni jiwa kacau ...
tadi cerita sedih kan ..
dan sekarang berita gembira...yahoooooo ~ (jgn gedik2 nanti kna sound)
huhuhuhuhu...
im the winner of the year...
nak berterima kasih kat abg ben yang menganjurkan segmen bez ni ..
dan terima kasih pada penaja yang akan taja domain .. ececeh ni syg ni hik2
kelmarin buat2 post sal segmen tu cepat2..
list tu still open kat window nasib baik tak refresh lagi..
dah buat2 entry tu cepat2 post...
(pk nape senang sangat soalan abg ni)
pastu kecohhh list ilang hahaha..
patutlah soalan senang rupanya abg ben buat trick tu..
nasib baik dalia ade list tu hehehehe..
so dalia menang alhamdulillah rezeki dalia pagi ni..
n thanx to all yang sentiasa support termasuk gak tetamu tu..
i appreciate apa yang dikatakan..tq so much... :)
hadapi hidup ni dengan penuh ketenangan..
Allah s.w.t je dapat hukum dalia ... n org yang dengki xde hak untuk hukum dalia sejahat mana pun dalia okeyh...!
curik gmbar dr ujang ...hehehe

pemenang kedua 
pemenang ke 3
pemenang ke 4
pemenang ke 5
dan tahniah untuk semua2...okeyhhh



tapi dalia nak tanya pendapat..kan dapat domain free hehe
nak tanya nama apa yang okeyh..

qasehdaliaadelia.com?
qasehdalia.com?
or
ade cadangan lain ?hehehehe..
lasttt tq so much ~

hati berbicara :
nak g rest jap..jom lunch same2 jom..
lalalalalala hati sedih ~ campur gumbira ~

Comments

NaEl said…
qasehdalia.com lebih smple & sng orang nak igt syg :)
tapi kalau nak kekalkan macam sblm ni, buat la qasehdaliaadelia.com :))
Izamir Ridzwan said…
wah tahniah.. bg IR domain biar sng org ingat supaya sng nk msuk.. so qasehdalia.com pon dh oke..
apezs shah said…
Tahniah untuk Qaseh.. Semoga Berjaya dalam apa jua..;)
iamzulfadli said…
http://www.sisiberbeza.com/ qasehdahlia.com is nice. roger2 gua ya sisiberbeza@gmail.com :)
Turtleman said…
komen2 dari arelif tahniah ekekekee...cepat 5 minit dari ku ekekee...qasehdaliaadelia.com oke gak tu kalau yg satu lagi tu maybe nanty lari plak pada domain asal kan...skan ni pon org kenal u dgn nama qasehdaliaadelia kan3x hik3 :-)
Scha Aryana said…
wah2 , tahniah2 ;)
Anonymous said…
Salam...dapat domain jer kn?...so x de hosting kn?...buat cam saya...buat custom domain...dari url asal www.adamxis.blogspot.com...jadi www.adamxis.com...administrator still gune blogger, cume nama domain jer tukar...http://qasehdaliaadelia.blogspot.com...tukar kpd http://qasehdaliaadelia.com...haa kn senang nak taip...hi3...tahniah!!!
Anonymous said…
lagi pendek lg bagus...qasehdalia.com laa kot...
Syat0za Zai said…
qasehdaliaadelia.com ^_^
qasehdahlia pon ok :) dah macam cikgudahlia.com dah..haha
Sunah Sakura said…
salam dear~ tahniah ye~
wat qasehkasihsunah.com jek..:p
No Lan said…
tahniah dari kakNo ya..
Ujang9897 said…
pencurik....cis cis..hihi

gua rase elok letak nama

"qaseh.com" jer...

senang org igt..hee..

nk senang lagi letak ujang9897.com..hahahah
Iznie said…
wahhh~~!! thniah...!! hebat tu......
azzey said…
Qaseh Dalia Adelia: Tahniah krn awak menang ye....:)
nazirulhazwan~ said…
www.babe.com <--baik punyer.hahaha
shahfri shpie said…
tahniahhhhhhhhh akak dalia....pantas dan efisyen..=)
Qaseh Dalia said…
@NaEl
hehehe qasehdalia.com
Qaseh Dalia said…
@iamzulfadli
tq so much bro roy taja domain..hehehehe
Qaseh Dalia said…
@Sunah Mohammad
hahaha dear nnt dalia wat mcm tu ye
Qaseh Dalia said…
@Ujang9897
hamboiii ekauuu hahaha
Qaseh Dalia said…
@nazirulhazwan~
huwaaaaaaaaaa nganyim demo
Qaseh Dalia said…
tq to allzzz yg support dalia muahhhhh