Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Follower yang ke seribu ...wahhhh siapakah si cantek itu ?

Assalamualaikum semua...
selamat pagi...
hOpe sume sihat2 je okeyh...
kelmarin cuti yg membosankan..
kan qaseh de cakap nak jumpe bezfren emmmm tapi hampa..
xdapat nak jumpa lagi coz salah sorang nye baru balik dr johor n xsihat...
so xdapat lah jumpa..
maybe next week kot tp bez fren sprang tu dah abez cuti huhu..
leh berjumpa berdua je lah ngan bezfren yati..
xpe lah xde jodoh pertemuan nak buat macamna kan..
nnt ada jodoh tu kite jumpa lagi...
juz miss u olz so much...

penangan contest ni hebat jugak ye..
tgk follower dah cecah seribu...
n follower yg keseribu tu 
dalia g snap cepat2 sebelum tuan nye berpaling hik2

tadaaa folower ke seribu..dgn mas kahwinnye eh 
ni blog nye

thanx sume2 follower yg len jgn kecik aty kite xsnap gmbar korang sume...
tp kamera xde bateri hehe..gurau je...
nnt yang ke due ribu lak kite snap..smpai or x follower 2 ribu ?
andainya umur masih panjang..thanx sume2 muahh sikit

oh ye tadi tgk blog pilihan ..
blog baru pilihan...yg qaseh juin ritu ..
dah masuk senarai..wah2 rajin betul penganjur ye...
kena undi2 ke pulak?
heee xyah undi lah blog buruk ni..juz juin suke2 ok...nak undi pun agy bagus haha
oh ye kalau nak tgk blog baru 2010 pilihan..
tersenarai pilihan yang pertama
ber no 7..
tu lah blog qaseh..thanx sume...

hati berbicara :
contest pun salah satu cara tingkatkan trafic kan..so pk2 contest or promote ape yg rase rmi akan juin..xsgka lak contest ni rmi juin..igt xde org juin tu suh tag 4 org tuh haha,....syhhhhhh xsbr nak tau pemenang kan...jeng2

Comments

FH said…
ehhh? thankyou thankyou. :)
segan gilaaa. heeee
Hakim Zailan said…
woaa..tahniah cik qaseh..huhu
Qaseh Dalia said…
kay yea :
same2 qaseh hehe
Qaseh Dalia said…
dek Fh :
nape segan tu,..wat2 xtau je hahaha..bg tutup keseganan
Qaseh Dalia said…
hakim zailan :
thanx to you toooo
Call me Perus said…
waa.i suka tgk blog dia. katun2 yg dia lukis tu menarik. :)
beest. mmg follower yg bertuah :)
tahniahhh ^_^
tahniah2..bikin jeles dengan angka seribu itu..haha
Qaseh Dalia said…
the radiance ..tau xpe..hehehe
Qaseh Dalia said…
iqbal hakimi :
jangan lah jelez2..nnt iqbal dpt angka ni jugak...qaseh doa kan..chaiyok2! smbil angkat tgn tggi2
Solihin Zubir said…
tahniah qaseh!
berkawan biar seribu.. kan.. hehe..
Ogy said…
tahniahhh dah dpt 1000 followerr...
waaa.da cecah 1000 follower.heee.tahniah dpt msuk blog bru pilihan..gud luck k, nt mila undi blog pink nih..heee.pilihan petama no.7 ey.heee:D
Woofer Storm said…
tertarik dgn entry ni..coz pmilik blog tu pernah buat header tuk sy...memang sempoi..heheee