Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Blog baru ( 2010 ) pilihan

Assalamualaikum semua..
selamat pagi...
alahai sejuknye kat ganu..salji dah turun dah..haha...lau salji turun kat sini..agak2 pe akan jadi eh..ngeee
haisy jangan duk melalut..
qaseh juin blog baru pilihan (2010)
korang nak juin boleh..
syarat2nya blog korang tu korang buat dalam tahun 2010 ok!

syarat2 nye letak link beliau.
sertakan tarikh entry pertama korang n linknye sekali

ok first entry qaseh ari tu tersilap delete hehe so amek yg kedua entry lah ye
haha first berblogging tah pape ..still bayi yg baru dilahirkan...
tarikh entry ni 23/september/2010
kat bawah ni link nye ok..keh2..time ni nak jumpe hubby ekek jiwangs!

ok hanya tu je tuan tanah suruh buat tp nak gtau jugak lah ..blog qaseh ni jenis pe..
start berblogging awal september 2010...
that time xtahu ape2..
n then salu blogwalking n tanye pendapat dengan sis ellen..
now follower dah 600 lebih 
n dah buat one contest baru di lancarkan..
masih banyak ilmu yang dicari2 ~
hope otai2 blog sentiasa bg tips2 untuk blogger2 baru mcm qaseh..
blog ni mcm2 ade..ikut mood jugak..kalau jiwang so jiwang lah entry..
kalau baik..so entry ceramah2 hehe,,
macam2 ado...
sekian timo kasih !


hati berbicara: di mana ade kemahuan di situ ade jalan..~

Ulasan

Unknown berkata…
g0od luck :)
Unknown berkata…
di mana ada jalan di situ ada highway~~:D
Faiz Zaini berkata…
huiyoo.. sempoi! ni blog baru ke.. style ah,nmpak mcm dh lama.. bagus2!!
Awanama berkata…
gud luck dear~
Qaseh Dalia berkata…
rabiatul :
thanx join lah sekali hehe
Qaseh Dalia berkata…
nasique :
nak kene cepok ke..haha
Qaseh Dalia berkata…
mofaiz :
ye lah tu mmg baru lagi lah ...
Qaseh Dalia berkata…
anak pak mail :
thanx dear

nur edrina :
thanx too ..
sayang korang ketat2 hehe
nazirulhazwan~ berkata…
den baru 6 bulan, so boleh join la??:P
Qaseh Dalia berkata…
naz :
xtau lah ye kate blog yang taon 2010 hik2 boleh lah kot hehehehe
azi nur berkata…
blog baru yg pink gojes...weewitt
ProfHariz berkata…
InsyaAllah semoga berjaya okey?

http://profhariz.com
Unknown berkata…
good luck yer...

pi ler tgk monsoon cup tu.. malam ni pulak boleh pi tgk bunga api
Qaseh Dalia berkata…
azinur :
ye lah setahun jagung agy hehe2
Qaseh Dalia berkata…
prof hariz :
insyaAllah thanx huhu
Qaseh Dalia berkata…
shanoren :
thanx dear

mata hati :

thanx so much..nnt kite p tgk
Awanama berkata…
g0odluck sis...ur blog is superb 4 the new blogger...:)...inspiration for me :)...nak join gak lah :)
Qaseh Dalia berkata…
miela tahril :
juin je dear..saje suke2..hehehe
Qaseh Dalia berkata…
un phat lee :
perhhhh jugak hahaha
luna qiszara berkata…
salam ziarah..Luna pun ade join gak ni..gudluck ek.. :)
Azman Roslan berkata…
terima kasih sebab join..
KNS berkata…
Good luck dear
^_^
awk antaranye yg terpilih kan..
hehe
Awanama berkata…
Salam..goodluck k ;))..
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"
GadisBesi berkata…
Good luck utk contest niehh sys yg comel . Undi no sy yehh . 74 . Thanks . Btw sy follow sys . :)
Qaseh Dalia berkata…
azman roslan..:
thanx so much
Qaseh Dalia berkata…
nas :
yelah baru je tgk hehe..saje2 juin terpilih jugak thanx ye
Qaseh Dalia berkata…
kimi :
insyaAllah :)

amalina :
u too k
insyaAllah
Muhammad berkata…
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html
TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan
Support Momoy dari kumpulan 10 juga yer 10 No. 382
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Jom VOTE di BBPM No. 382 !!

Jom kempen bersama-sama
♥ nur zaa ♥ berkata…
good luck dear..
undi nur kump 4,no. 129
(=
izuddinrahim berkata…
haiyo~
ini celeng manyak power maa.. haha

gud luck!
Cahaya gembira berkata…
gudluck eay..blog n pemblogger yg comey..hoho~

follow2 kat sini..
The Lonely Whale berkata…
jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
nati karang baru undi..
tahniah + semoga berjaya yaa..
:)
back to top