Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

PERHATIAN...KAMI BLOGGER BARU

Assalamualaikum semua...
haisy nak juin segmen dari shahazrin lak..
hari ni entry sume nak join2 segemen orang je heh2 heh2 sbb xde idea lagi lam pale otak ni hik2..
so jom kite meramaikan segmen die...

syarat2nya first letak pic ni dalam entry korang
kalau nak juin klik sini

pastu letak header engkorang
ni header qaseh dalia adelia ~ by aida hehehe


pastu kenapa nak juin segmen ni?
juin segmen ni first nak memeriahkan lagi segmen beliau..
pastu nak kenali blogger2 lain..~
n still dalam kategori blogger baru hehe...
t nak jadi blogger lame lak...jeng2..
thanx to him wat segmen ni ye..


hati berbicara :
makin byk lak segmen2 baru ye..chaiyok2 teruskan usaha anda ~ muahhhh opsss !