LAZADA Online Revolution Blogger Contest 2017

10 ulasan:
Assalamualaikum ~

Check-check email nasib baik teringat tentang contest Lazada , al maklum lah sibuk shopping sempena Online Revolution yang dah bermula pada 11.11.2017 , sale semua aduhaiii memang terjojol biji mata haha tak percaya boleh klik link ni https://www.lazada.com.my/online-revolution/.. rancak kan semua duk shopping sakan ~ kemain uols ! haha tapi beli time sale macam ni memang berbaloi .. peluang tak datang selalu kan kan kan .. 
 

Yang bestnya  Lazada ada menganjurkan contest buat blogger-blogger semua , yeahh tq Lazada yang always bermurah hati .. contest ni pun senang je tau korang just jawab 4 soalan dan pemenang akan di pilih secara random .. mana tahu rezeki kita kan , jadi korang yang tak join lagi belum terlambat sebab ia nya bermula dari 1 November - 14 Disember 2017 .

Macamana Nak Join Contest Lazada ni ? 

Korang sila klik di link https://www.lazada.com.my/blogger-contest kat situ ada syarat-syarat untuk join dan ianya sangat mudah guys !!Soalan mudah kat bawah , eh macam nak jawab exam je hihi 

  • Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience?

Sememangnya tentu lah aku ingat , sebab masa tu masih lagi baru berumahtangga dan masuk rumah sewa .. biasalah kan barang rumah pun tak banyak dan tercari-cari almari yang jenis simple dan mudah nak angkut , oh yee sebab kan sekarang mudah je beli online so bukak Lazada dan beli Multifunctional Wardrobe , masa ni tengah Mycybersale so harga pun murah sangat .

Almari ni sangat okay sebenarnya cuma tak boleh nak letak banyak-banyak sangat pakaian nanti runtuh , dan jangan letak di tempat yang terkena cahaya untuk elakkan kain nya reput .. hehehe aku ada buat entry tentang almari ni , uols boleh baca di link ni alright ! ➝➝King Size Wardrobe by Lazada


  • Which types of products would you prefer buying online?
Bila membeli secara online ni aku  tak kisah barang apa pun sebab ia sangat memudahkan aku , cuma yang selalu aku beli adalah pakaian , haaa pakaian murah-murah sangat lagi-lagi bila part baju anak-anak .. mau berejam mengadap tu aje kan , then aku suka beli barangan dekorasi di dapur , contoh tempat letak pinggan , rempah-rempah semua tu , alat mekap , kesihatan dan sebagainya ..


  • What to you love about online shopping? 
Kenapa aku suka sangat beli online ? sebab banyak pilihan dan tak memenatkan , lagi-lagi bila ada anak ni memang aku cepat mengah dan tak boleh nak fokus bila membeli secara offline , stress pun ye jugak sebab duk kejar anak .. so beli online ni goyang kaki pun boleh beli , di tambah barangan yang aku terima semua berkualiti dan tak pernah mengecewakan .. haaa pandai-pandai korang survey ye ..

  •  Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 
Rambang mata tau tengok sale sempena Online Revulution ni , semua barang best-best cuma tengah planning nak upgrade tv kat rumah ni haha ... so terkenan pulak tv Sharp ni harga pun tak sampai 1k tau korang dan sofa  apa lagi sale yang ada boleh tengok di https://www.lazada.com.my/online-revolution/ 



More Info :


10 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com