Segmen Ben Ashaari : Impianku , Seorang Blogger

17 ulasan:
JOIN SINI

Assalamualaikum , Ben Ashaari buat segmen ? Sumpah rindu gila dengan segmen aben , rindu jugak budak2 segmen yang suka cari pasal dengan aku dulu .. haha diorang kalah katakan :p so apa yang aben nak hari ni .. lets go

Ceritakan serba sedikit latar belakang korang , secara ringkas.

Ok aku qaseh dalia , asal Terengganu ,, berumur 26 tahun , belum berkahwin lagi , anak ke 5 dr 6 org adik beradik , one of team #kelabbloggerbenashaari .. haaa tu je la ye


Ceritakan juga kelebihan blog korang ! Kenapa blog korang patut jadi pilihan rakan pembaca ! Ahaaa… Jangan panjang panjang yer..

Kelebihan blog ? Aduhhh kadang-kadang aku pun tak tahu apa kelebihan blog qaseh dalia dot com ni , cumanya dulu blog ni di label dengan blog jiwang .. madah berhelah sangat , dan kadang2 tetiba 'ter' jadi motivater blogger yang singgah .. dah lama aku tak menulis macam tu , kenapa blog ni patut jd pilihan ? Haha .. kenapa ye .. ermm in shaa Allah aku akan berkobgsi benda2 baik . Dan takkan bagi trafiq dosa buat blogger lain ..

Bagitau pada rakan pembaca , apa impian korang bila jadi blogger ni.. Kot la nak dapat handphone percuma ke.. Gi melancong percuma ke.. Jadi retis ke.. Haaa.. cer citer , cer citer…

Sejujurnya impian aku bila jadi blogger , of course dulu aku teringin nak jumpa Ben Ashaari , so 1 dah tercapai . Alhamdulillah .. yang ke dua .. sejujurnya aku tak suka orang yang kenal rapat baca tulisan2 aku hehe haaa jgn salah faham .. sebab aku nak orang kenal tulisan aku bukan semata tuan blog .. ibarat bila baca something orang akan cakap 'eh ni macam tulisan Qaseh Dalia' haaaa gitu .. bangga la konon . Ahakss nak kenal boleh , tapi kenal tulisan aku dulu macam mana ..

Nak join segmen ni ? Klik banner atas ye . Tq aben

17 ulasan:

  1. 26 tahun muda lagi .. hoho .. :P nak p terengganu esok lusa .. lepak seberang takir .. lalalala

    BalasPadam
  2. Semoga persahabatan kita sampai hujung nyawa.

    Selamat Berblogging !!

    BalasPadam
  3. kita sebaya :)
    Ros follow sini , #4181.
    Singgah dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  4. Hehehe ni macam tulisan Qaseh Dalia la hehehe ..Hai hai hai Kak Lya singgah sini tau baca entry Qaseh ..All the best

    BalasPadam
  5. hye qaseh.. name blog anis name qaseh.. hihi.. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  6. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    BalasPadam
  7. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  8. Owh Qaseh asal Terengganu yer. Dah lama tak pergi Terengganu ^_^

    BalasPadam
  9. Salam perkenalan Qaseh..
    Bw & follow sini..jemput ke blog sy..tellingstory11.blogspot.com

    BalasPadam
  10. alahai qaseh. bukan ko nak jd DJ je? hahahaha

    BalasPadam
  11. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  12. Salam... Semoga impian menjadi kenyataan! Weeee... DayangDeno blogwalking dari segmen Ben dan terus folo sini nombor 4197.. Jom ke blog DayangDeno?

    www.dayangdeno.com

    BalasPadam
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com