Segmen Ben Ashaari : Impianku , Seorang Blogger

17 ulasan:
JOIN SINI

Assalamualaikum , Ben Ashaari buat segmen ? Sumpah rindu gila dengan segmen aben , rindu jugak budak2 segmen yang suka cari pasal dengan aku dulu .. haha diorang kalah katakan :p so apa yang aben nak hari ni .. lets go

Ceritakan serba sedikit latar belakang korang , secara ringkas.

Ok aku qaseh dalia , asal Terengganu ,, berumur 26 tahun , belum berkahwin lagi , anak ke 5 dr 6 org adik beradik , one of team #kelabbloggerbenashaari .. haaa tu je la ye


Ceritakan juga kelebihan blog korang ! Kenapa blog korang patut jadi pilihan rakan pembaca ! Ahaaa… Jangan panjang panjang yer..

Kelebihan blog ? Aduhhh kadang-kadang aku pun tak tahu apa kelebihan blog qaseh dalia dot com ni , cumanya dulu blog ni di label dengan blog jiwang .. madah berhelah sangat , dan kadang2 tetiba 'ter' jadi motivater blogger yang singgah .. dah lama aku tak menulis macam tu , kenapa blog ni patut jd pilihan ? Haha .. kenapa ye .. ermm in shaa Allah aku akan berkobgsi benda2 baik . Dan takkan bagi trafiq dosa buat blogger lain ..

Bagitau pada rakan pembaca , apa impian korang bila jadi blogger ni.. Kot la nak dapat handphone percuma ke.. Gi melancong percuma ke.. Jadi retis ke.. Haaa.. cer citer , cer citer…

Sejujurnya impian aku bila jadi blogger , of course dulu aku teringin nak jumpa Ben Ashaari , so 1 dah tercapai . Alhamdulillah .. yang ke dua .. sejujurnya aku tak suka orang yang kenal rapat baca tulisan2 aku hehe haaa jgn salah faham .. sebab aku nak orang kenal tulisan aku bukan semata tuan blog .. ibarat bila baca something orang akan cakap 'eh ni macam tulisan Qaseh Dalia' haaaa gitu .. bangga la konon . Ahakss nak kenal boleh , tapi kenal tulisan aku dulu macam mana ..

Nak join segmen ni ? Klik banner atas ye . Tq aben

17 ulasan:

Akmall Razlan berkata...

cuteness

HASRUL HASSAN berkata...

26 tahun muda lagi .. hoho .. :P nak p terengganu esok lusa .. lepak seberang takir .. lalalala

Yan Ty berkata...

Semoga persahabatan kita sampai hujung nyawa.

Selamat Berblogging !!

ros_reeza berkata...

kita sebaya :)
Ros follow sini , #4181.
Singgah dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Cik Fafa berkata...

salam kenal! =)

Akif Imtiyaz berkata...

Hehehe ni macam tulisan Qaseh Dalia la hehehe ..Hai hai hai Kak Lya singgah sini tau baca entry Qaseh ..All the best

Ben Ashaari berkata...

maakasihhhh...

Anizz Annisa berkata...

hye qaseh.. name blog anis name qaseh.. hihi.. salam kenal.. happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

calrase patrick berkata...

ini tulisan Qaseh Dahlia saya tahu :)
selamat bersegmen
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH berkata...

Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Owh Qaseh asal Terengganu yer. Dah lama tak pergi Terengganu ^_^

Sha Nikitasakura berkata...

Salam perkenalan Qaseh..
Bw & follow sini..jemput ke blog sy..tellingstory11.blogspot.com

rabiatul adawiyah berkata...

alahai qaseh. bukan ko nak jd DJ je? hahahaha

AyuInsYiraH berkata...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

deno berkata...

Salam... Semoga impian menjadi kenyataan! Weeee... DayangDeno blogwalking dari segmen Ben dan terus folo sini nombor 4197.. Jom ke blog DayangDeno?

www.dayangdeno.com

fadhil eda berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com