10 Sept 2014

Hari 10 : Apa Yang Ada Dalam Beg Qaseh ??

Assalamualaikum ,

Cabaran 30 hari Kelabbloggeebenashaari untuk task yang ke 10 .. apa yang ada dalam beg anda ?? Perghhh haha jom kite tengok apa yang ada .. okeyh 





Beg haruslah besar gedabak ok ! Boleh muat kucing atau arnab sekor ni haa



1. Kalau ada pergi event atau mana2 tempat , haruslah ada Sony A37 , my sonia sayang
2.Minyak Wangi .. ermmmmm wangiiii
3.Rayban .. malaysia is hot katakan
4. Haruslah beg duit
5. Beg Mekap
6. Charger
7. Power Bank
8. Segala kunci mak nenek
9. Handfon plg penting

Ini pulak beg di dalam beg
1. Krim Safi wajib ada
2. Eyeliner wajib ada
3. Lip balm wajib ada
4. Blusher
5. Minyak wangi kecik
6. Lip tint . Merah kau makngah
7 Losyen
8. Tisu
9. Sepit kaki
10. Name card .. baru je letak sbb selalu lupa ..

Haaaa korang ? Mesti ada batu kan sebab tu berat semacam kahkah

fizafantagirO said...

haha, kak fiza tak buat lagi, adehh bersepah macam2 ada dalam beg tu

Norma NML said...

banyaknya 'harta benda'dalam beg..;-)

Shawn Razaleigh said...

sama lah kita,
blusher mesti nak kena bawak


hahahahhaha

Sue Izza said...

sepit kaki??? amboiii berat cam batu eaaa terasa iaaa huuhuu

Liyana said...

mesti berat hihi

tp kan.. lagi besar lagi banyakkkk barang kan.. hipotesis betul hihi

Farah Waheda Wahid said...

qaseh kena pakai beg besar sama macam akak gak...ha ha ha...

Yanty Lee said...

Sepit kaki tu apa?

Farah said...

kalau huda pun semua barang mesti ada dalam beg, senang. hahaha =D

Unknown said...

wow kamera.. xberat kew?.. hehehhe dah minat kan, sumbat je lew

CABARAN HARI KE-10

Dunia Zumal said...

Macam-macam ado yer ^_^

Ruby said...

kalau bag lagi besar. lagi banyak kot barang??? hahaha