SEGMEN BEN ASHAARI : Aku Seorang BLOGGER !

40 ulasan:
Assalamualaikum , tu diaaa segmen di subuh hari , biasalah bila Ben Ashaari mula bersegmen , jangan terkejut apa yang bakal di buat .. haha

1.Terangkan secara ringkas peranan anda sebagai seorang blogger kepada orang sekeliling anda , masyarakat dan negara .. Apakah isu yang ingin tekankan terutama sekarang ini !
Soalan dah macam nak jawab pengajian Am form 6 ni haa , adehhh peranan qaseh sbgai blogger kpd semua , menyebarkan sesuatu yang bagi manfaat kepada org2 sekeliling , dan isu yang ingin di tekankan ..BLOGGER BUKAN SEKADAR BLOGGER , kena tak haaa susah jugak soalan haha 

2. Jika anda mampu dapat pendapatan dari blog sehingga ribuan ringgit , apakah anda akan berhenti bekerja dan menjadi blogger sepenuh masa. Apakah bisnis yang akan anda lakukan sebagai Backup Plan masa depan ?
Ok jika aku kayaaaaa hari-hari hari rayaaaa , ameen , semestinya qaseh akan berhenti kerja dan tumpukan sepenuhnya pada blogging , dari duit2 hasil blogging , qaseh akan simpan dan kumpul untuk buka 1 butik bernama butik Qaseh Dalia Dot Com , dah di kenali dalam dunia blogging , bukak lagi 1 web khas untuk Butik nanti ..
3. Ceritakan sedikit mengenai harapan anda sebagai seorang blogger terhadap dunia blog ini ?

Harapan qaseh  , blogger-blogger takde sikap hasad dengki dalam diri bila tengok orang lain berjaya dan bila berjaya jangan mudah lupa diri dan angkuh .. kerana kadang2 keglemeran dan pujian buatkan kita bongkak .. jangan rasa gitu kawan .. bersatu kan best :') 



40 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Assalamualaikum, zumal singgah dari blog Ben Ashaari, moga tercapai apa yang dicitakan tu yer. Salam kenal ^_^

Mama Myja berkata...

Semoga berjaya...

Miss Ika berkata...

wahh sama la kita nak buka boutique juga ni
dari segmen Abg BEn

MISS IKA'S BLOG

HASRUL HASSAN berkata...

Fuiyo .. rajin pepagi dah update segmen ben ashaari aku seorang blogger ...

hoho ... terbaik. Jangan dengki saya ehhh ..

www.hasrulhassan.com

Nurramizah fadzil berkata...

auchh..tak elok dengki tu awakk..jangan dengkii saya jugak ekkk.. :p

sakura bloom berkata...

wahhh ramainya geng nak bukak butik.. best best best

irrayyan berkata...

Buka butik nnt bg diskau kawan2 ye qaseh. Hikhik
irrayyan.com

mama 3farhanah berkata...

Membalas kunjungan...gud luck dan semoga apa yang dihajati akan tercapai

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Nak kena join juga ni.. :-) macam menarik aje segmen ni ..

careno berkata...

jgn dengki saya please...

Marziah Zakaria berkata...

Salam Jummat. Saya doakan Qaseh Dahlia dot com awak tu jadi kenyataan. Seronokkan ada impian macam tu...

Salam kenal..

http://olahbersama.blogspot.com

Illya Farhana berkata...

Semkga berjaya qaseh.. buang perasaan dengki mendengki tu dlm diri agar kite juga akan berjaya.. Kejayaan dtg adlh rezeki kite. Xperlu nak dengki2 pun kan..

Salam pagu n singgah blogwalking d sini

Nora Karim berkata...

Tak di nafikan mmg ada je jenis org yg dengki tu... apa pun moga tercapai impian utk buka butik... saya doakan... amin...

acik watie berkata...

Good luck

http://acikwatie.blogspot.com/

Cengkadak Hijau berkata...

Wow bakal taukey butik... semoga berjaya dalam semua bidang.

Hunny Kitty berkata...

blogwalking kat sini...selamat berkenalan....jom singgah umh ai ye......folow anda!

Fathiyah Selamat berkata...

Assalamualaikum tuan Tanah,

singgah blogwalking kat sini.
Semoga segala yang diimpikan menjadi kenyataan. =)

Rosmiza Ali berkata...

Assalamualaikum Qaseh! ^_^
datang melawat dari segmen sama.. Hehe.. Jemput singgah ke blog saya juga.. ^_~
SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

eyza berkata...

Salam Qaseh.. kak eyza datang jalan2 kat blog qaseh dari segmen yg sama.. :)

FAZAH N berkata...

Gud Luck Dear ;)

Salam Kenal ;)

saya dr segmen ben ashaari -->
http://www.misihamil.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Siti Nordiana Abd Manan berkata...

Salam perkenalan...semoga sentiasa suskes...

jom singgah blog saya...

Tanpa Nama berkata...

Salam Qaseh, semoga berjaya mencapai impian utk membuka butik ya. Nanti bolehlah Nisa jadi pelanggan pertama yg membelinya tau. Agak2 boleh dpt diskaun tak? heheee.... InsayAllah, jemput blog walking ke blog Nisa jugak ea. http://powerofmotivationblog.wordpress.com

Rosniena berkata...

salam perkenalan dan good luck!

Sunah Sakura berkata...

eh ada lagi eh segmen hari ni?

haha

yong norliza berkata...

salam kenal ^^

semoga segala impian akan tercapai,amin~

Azyyati Liah berkata...

Assalamualaikum.

Saja-saja blogwalking.

Semoga misimu tercapai.

Salam perkenalan. Jemputlah blogwalking di

azyyatiliah.blogspot.com

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH berkata...

Assalam qaseh,
Salam perkenalan...
tu laaaaa kan3..soklan makin power gitew kekdahnya...
jemputla singgah & join blog saya..
saya ni budah baaaruuuu sesangat nak blajor :)

http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

fatihah fazlin berkata...

assalamualaikum.,..
kak qaseh nik datang berkunjung..
nik datang dari segmen yang sama :)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Amie berkata...

Bestnya kalau kita kaya kan Qaseh... memang hari-hari hari raya ha hahahaha.... salam kenal-kenalan.

Mrs. A berkata...

Blogwalking...

Akif Imtiyaz berkata...

Salam Qaseh ..kak Lya singgah sini ..Moga impian Qaseh terlaksana ..InsyaAllah ...

Sakin Hani berkata...

balas kunjungan

waaa... semoga impian tercapai



Nur Farahuda berkata...

Assalamualaikum, huda singgah sini.
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Yana Sakura berkata...

Slmt mlm kak qaseh..lame dop jln kt teratak akk nie..hehe..rindu plop ase.. hee =D

Wah..nk nkk butik..nnt roger2 eh kalo akk da bkk butik..bole sopim mopim ngn akk..ekeke..

Haa..sokong harapn akk tu..xmo dengki2,busuk hati sume..insyaAllah nie peringatan utk dri sndri jgk..nk berjaya kena la usaha ...berniaga secara bijak,belanja pn kena bijak gak..hehe ^^ asal ade DUIT mst akn ade KEJAYAAN tu kan :D peace yaw (^_^)v

kite pn wt gak segmen nie..jemput le tgk hasil conteng2 kt blog kecik tu..haha

http://www.yanasakura.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

ros_reeza berkata...

Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

Nadirah Mohamad berkata...

Semoga tercapai hasrat Qaseh nak bukak butik :)

Siti Nurhayati Dollah berkata...

Moga tercapai cita-cita nanti tau.. :D Lama dah tak singgah jenguk qaseh

rabiatul adawiyah berkata...

Good luckkkkkk

NJihe.am berkata...

Salam singgah, wah siap blackquote hihi. tak sempat nak join. studioous.blogspot.com

Sue Sopian berkata...

moga tercapai cita-cita qaseh nak bukak butik tu..

yg penting tiada hasad dengki antara kita.. saling respect each other..

www.suesopian.com

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com