Berbuka Puasa di MR KABAB & BIRYANI | Masakan Arab di Putrajaya | Presint 15

Assalamualaikum, dah masuk hari ke 4 berpuasa , 3 ramadhan qaseh iftar di luar , dengan hencik kyleril ,kaksue dan abg eddy .. kemana kah iftar kami kali ni ? area Putrajaya je , kalau teringin nak makan masakan Arab , boleh try di MR. KABAB & BIRYANI kat presint 15 atau femes dengan nama Presint Diplomatik , tempat best untuk berbuka puasa .



juadah berbuka puasa kami 4 orang , ada nasi arab , nasi biryani , pizza lamb  , fries , kari daging , satu lagi lupa plak nama dia ..

juadah berbuka kaksue 

 
sambal tomato

qaseh punya pilihan , Tortilla Lamb Kabab , kat dalam ada lamb ! sedapppp, dah nama pun lamb mesti la ada lamb haha 

ini memang jadi kegilaan PIZZA LAMB , atau dlm bahasa melayu nya PIZZA KAMBING datang sini kena try pizza ni , tebal dan berbaloi 

  • haaaa tunggu apa lagi , boleh book table sekarang ,ni alamat untuk ke sana dan no fon untuk segala urusan , selamat beriftar ! 
  • alamat :
  • 44 jalan diplomatik 3/1 62050 presint 15
  • 62050 Kuala Lumpur, Malaysia

no fon :
019-290 1210






13 comments

  1. bestnya dapat iftar kat sini..menu pun nampak sedap..

    ReplyDelete
  2. Bila masakan arab terkenang-kenang pengalaman berbuka puasa di Lubnan bersama rakan-rakan arab disana.

    ReplyDelete
  3. rsa mcm prnh pergi tmpt ni..tp sblm puasa la..itulah ptma kali sy mkn nsi arab..hehehhee

    ReplyDelete
  4. wah meriahnya akak tengok...hik hik hik, tetiba terasa macam nak pergi pulak...

    ReplyDelete
  5. sedapnya... lama xmakan nasi arab..

    ReplyDelete
  6. skrol laju tang gambar tu..nt malam plk mai blog qaseh..haha xleh tahan nafsu !

    ReplyDelete
  7. Mak ai!

    boleh abis ke? korang ni badan halus je...!

    ReplyDelete
  8. Jeles nya , kalau tak da appointment semalam dah dapat makan piza!

    ReplyDelete
  9. wa, sedapnyer!

    http://spelljourney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. makanan arab portionnya memang banyak.... sepinggn nasi boleh makan 2 org..hehe

    ReplyDelete
  11. kenapa x bgtau harga sekali haha

    ReplyDelete
  12. menggiurkan jiwa seketika pagi2 nie..haha

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..