Berbuka Puasa di MR KABAB & BIRYANI | Masakan Arab di Putrajaya | Presint 15

13 ulasan:
Assalamualaikum, dah masuk hari ke 4 berpuasa , 3 ramadhan qaseh iftar di luar , dengan hencik kyleril ,kaksue dan abg eddy .. kemana kah iftar kami kali ni ? area Putrajaya je , kalau teringin nak makan masakan Arab , boleh try di MR. KABAB & BIRYANI kat presint 15 atau femes dengan nama Presint Diplomatik , tempat best untuk berbuka puasa .



juadah berbuka puasa kami 4 orang , ada nasi arab , nasi biryani , pizza lamb  , fries , kari daging , satu lagi lupa plak nama dia ..

juadah berbuka kaksue 

 
sambal tomato

qaseh punya pilihan , Tortilla Lamb Kabab , kat dalam ada lamb ! sedapppp, dah nama pun lamb mesti la ada lamb haha 

ini memang jadi kegilaan PIZZA LAMB , atau dlm bahasa melayu nya PIZZA KAMBING datang sini kena try pizza ni , tebal dan berbaloi 

  • haaaa tunggu apa lagi , boleh book table sekarang ,ni alamat untuk ke sana dan no fon untuk segala urusan , selamat beriftar ! 
  • alamat :
  • 44 jalan diplomatik 3/1 62050 presint 15
  • 62050 Kuala Lumpur, Malaysia

no fon :
019-290 1210






13 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

bestnya dapat iftar kat sini..menu pun nampak sedap..

akubiomed berkata...

Bila masakan arab terkenang-kenang pengalaman berbuka puasa di Lubnan bersama rakan-rakan arab disana.

Are_Rull berkata...

rsa mcm prnh pergi tmpt ni..tp sblm puasa la..itulah ptma kali sy mkn nsi arab..hehehhee

Farah Waheda Wahid berkata...

wah meriahnya akak tengok...hik hik hik, tetiba terasa macam nak pergi pulak...

zarulfarhana berkata...

sedapnya... lama xmakan nasi arab..

PakcikLie PCL berkata...

skrol laju tang gambar tu..nt malam plk mai blog qaseh..haha xleh tahan nafsu !

uncle gedek berkata...

Mak ai!

boleh abis ke? korang ni badan halus je...!

Yan Ty berkata...

Jeles nya , kalau tak da appointment semalam dah dapat makan piza!

Nick berkata...

wa, sedapnyer!

http://spelljourney.blogspot.com/

ewanthology berkata...

makanan arab portionnya memang banyak.... sepinggn nasi boleh makan 2 org..hehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

su sgt lab pizza dia tu haaa

Hafiz Hafizol berkata...

kenapa x bgtau harga sekali haha

Azrin Rahim berkata...

menggiurkan jiwa seketika pagi2 nie..haha

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com