Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

MY BFF WEDDING | TAHNIAH SAYANG

Assalamualaikum ,
alhamdulillah akhirnya kawan baik qaseh dah menjejakkan kaki ke alam rumahtangga , sejak 2001 kami kawan , macam2 kenangan bersama , tetiba rasa sedih pulak haha , lepas ni lagi jarang la kan kita jumpa ,tapi xpe , im happy for you ! tahniah midah , org syg midah smpai bila-bila , sayangg ty jugak.. semoga midah bahagia hingga ke syurga dengan amin , dapat anak comei2 . hehe , dah 13 tahun kan kita kawan , akhirnya antara kita 3 orang midah kawen dulu , dah kata kan mesti midah first haha , papepun tahniah sekali lagi yunk .. gembira sgt tengok saing2 bahagio .. love u ..

majlis bertempat di Felda Kerteh Terengganu , qaseh tido sana tolong2 buat persiapan , tq so much buat hencik kyleril yang sudi jd driver , sian dia penat .. alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar , Allah permudahkan segala urusan , comei sgt midah masa ni , macam wawa zainal gitu ..kembang lubang idung kekgi org puji dia ..

pelamin DIY oleh kakak dia , memang terbaik la dah save bujet kat situ hihi


buat amin , jaga my sayang ni elok2 tahuu haha , jadi suami yang penuh dengan rasa tanggungjawab dan kasih sayang , semoga di rahmati Allah dunia akhirat :) , bibit prcintaan depa ni masa form 6 tak silap haha kelakar , panjang citenye biar ia jd simpanan mereka .. suwit gitu 





muka mak ayah gembira tengok anak2 mereka bahagia .. 



hati berbicara :
akhir kata tahniah buat ke sejuta kali haha , jaga diri , jadi isteri yang baik , jangan degil2 tolol2 ngat dah la , awak tu dah jd bini org haha papepun harap dop lupe kawan dua orang ni , sobssss , will miss u midah , ase mcm dop caye pulok midah kawen doh , tapi kene caye gop .. muahhh lebiyuu !






Comments

ezy.xixii said…
tahniah dan selamat pengantin baru buat midah!
muke iras2 wawa zainal.. comel!
Cik Asma BLuppy said…
mcm wawa zainal. tahniah ye.
KHALID said…
Sama cantik sama padan :)

Jom ramai2 kita berombak di Buffet Ramadhan Casa Ombak XD