KONTES U-BLOGGER - Pelbagai Hadiah Menarik Menanti Anda !!!

17 ulasan:
Assalamualaikum bloggers ~

Pagi ni qaseh nak meng war-warkan pada semua bloggers , ada satu kontes akan di lancarkan pada malam esok pd pukul 9 malam , haaa macam best je , KONTES U-BLOGGER ,apakah U-BLOGGER ni ? U stand for usahawan blogger , kontes ni anjuran blogger mawardi yunus[klik] dengan kerjasama Kelab Blogger BenAshaari

klik gambar utk INFO

so qaseh adalah salah seorang penaja dalam kontes ni , woot wooot qaseh akan menaja 2 batang EYELINER MAC WATERPROOF setiap seorang , qaseh memilih 3 orang kontestan , so setiap orang akan mendapat 2 batang eyeliner.. 

Eyeliner ni qaseh jual hanya RM5 ,postage RM6 , haaa murah kan ,warna dia memang pekat , if nak pergi event or kenduri mana-mana memang nampak akan nampak menyerlah , kadang bahagian mata yang akan menyerikan lagi penampilan kita , eyeliner ni jenis roll stick dan mudah di cuci , jgn risau bila nak solat .. 



qaseh always guna EYELINER WATERPROOF MAC je skrg ni , xde kesan comot dan nampak lebih menyerlah , haaa apa tunggu lagi , silalah menjoinkan diri dalam U-BLOGGER KONTES !!! dan banyak lagi hadiah2 lain yang bakal di menangi oleh korang semua ! 

tunggu ~~~~



17 ulasan:

  1. nak joinlah nnti..

    Topup Rm10 untuk dimenangi !

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/simple-giveaway-by-syuhada-salleh.html

    BalasPadam
  2. Alaaa...takde ke hadih piuk atau kuali tak pun teko antik keeeee?...

    BalasPadam
  3. kontest yg menarik dan ada value..

    BalasPadam
  4. salam kenal..singgah cni follow awk :)

    BalasPadam
  5. klu den menang dpt eyeliner gak ke huhuhuhuhu

    BalasPadam
  6. Tinggal beberapa hari lagi sebelum kontes ini tamat. Semoga berjaya dan salam perkenalan dari saya.

    BalasPadam
  7. Salam..sy pemenang ga ni ntuk hadiah eyeliner awk :)

    Cmne nk tuntut hadiah ye?

    http://mii-and-himm.blogspot.com/2013/12/kontes-u-blogger.html

    BalasPadam
  8. Salam..sy pemenang ga ni ntuk hadiah eyeliner awk :)

    Cmne nk tuntut hadiah ye?

    http://mii-and-himm.blogspot.com/2013/12/kontes-u-blogger.html

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com