Trip to Kelantan : Part 1 with bloggers ..

Assalamualaikum .. sihat sume wahai pembaca kesayangan , muahh rindunye .. hihi hope semua sihat okeyh ..

ni ambo nok royak buwii ambo baru-baru ni g bercuti , ore putih oyak dale bahaso ore putihnyo holidey .. begitulah ceritonya sempeno nii apo nih hoo wedding abe que ahmad .. kenal kea belako abe que .. nikoh doh dio selamat segalo2nyo .. mugo kito kelik kelate kito tulih kut kelate lah ,.pehe ko dop ! angguk tu maknonyo pehe lah dih.. hooo mugo semo ore kelate kea wakakaka .. haha so lets begin our story mory .. kalu dop pehe skip lah deh hok atah ni hakhk

yeahh xtau nak cerita lagumano la pulak haha , for the first time qaseh pergi bercuti bersama bloggers , tapi qaseh dah anggap mereka sebahagian dari hidup qaseh sendiri .. sebab ? haaa sebab tu nanti lah di kemudian hari , hukaloh . so sempena wedding abe que dan Allah permudahkan segala urusan alhamdulillah dpt jugak pergi brcuti brsama2.. sebelum brtolak ada kejadian brlaku .. 

sebelum bertolak haruslah bergambar kenangan dulu .. yanty ,me,mieyza n kaksue .. 

dan kejadian nya ialah qaseh kena cakar kucing ! cisss .. memeyy kenangan sunggoh laa ..
tgk kita nok main ngan ye .. sapa ati cakar kite , malas baik ! sejak hari itu sudah putus kasih dengan kucing ni .. semoga dirimu bahagia selalu .. 
mk syahir kemainn antar report sambil sengih2 kambeng .. haha qaseh intai aritu dia tulis camni dlm meseg 'baby .. abg pergi sekejap je , jaga diri elok k .. lub yu so much .." wakaka geli ai .. yg belakang tu dah kenapa .. haha najeeb namanya single lagi .. sbb tu tak antar report haha ..sila isi borang ye gadis2

then kitorang bertolak dalam pukul 10 .. singgah kat petronas solaris serdang untuk melahap apa yang patut .. pastu ade lagi kejadian aneh .. qaseh order kuew teaw tomyam , fuhh datang punya la macam sedap je , rasa sesudu .. ni cuka ke cuka ke cuka memang mcm cuka !!! grrr nasib baik tak chery bery dalam perjalanan .. tobat xmo makan dah tomyam kat situ hakhak .. tp roti sardin dia sedap .. wink kat mamak puii ..

then dah kenyang kitorang teruskan perjalanan .. tapi tak pergi teruh ke kelate singgah umah kaksue kat lipis , tido mimpi putera raja sekejap .. n rasa nasi lemak yang kaksue buat .. kalau sape2 nak membawa diri sila pergi umah kaksue sebab xde org kcau punya , apatah lagi satu huruf meseg .. line tenat wakaka ampun ..
pagi esoknye bertolak ke kelantann ..


 YEAHH KELATE TUNGGU KAWEEE DEHHH .. KAWE NOK G NI .. ONYOYOYO haha kemain excited .. so next trip esok2 lak ye .. ambo nok tdo .. assalamualaikum !

geng kami : yantyku syg , kaksue ku syg , syahir sengal ,mieyza kusyg , jeeb ngeng , adi putra , abg eddy (klik nama mereka untuk kblog mereka tauuuu !) 

4 comments

  1. hahahah sejak bila nama aku jd adi putra.. LOL hahaah

    ReplyDelete
  2. Haha entry sengal dari mulo sampai abes. Selsmat ambo pehe. Keep update.

    ReplyDelete
  3. tak hajak! sob sob sob *pinjam ayat caer

    ReplyDelete
  4. dop pahe awal2 entry tu..hhuhu


    waaaaaaaaaah TY pakai baju t KBU la

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..