Karoot Komedia X2 .. Moments indah

Assalamualaikum ... eh hari2 qaseh update blog kan , tapi dalam mimpi ;(

semalam menghadirkan diri bersama-sama siapa lagi kalau tak geng putrajaya yang sengal tapi tak semua hadir geng kita kan , qaseh pun last minit join , dah hari tu lagi abg beng duk wasap2 karoot komedia lah ape , tapi keje kan buat2 mendiamkan diri sebab memang tak dapt pegi .. tapi last2 minit kena goda ngan dorang so buat satu plan jahat untuk tidak pergi kerja bhahahaha .. sengal la tapi best gila , hilang segala stress tengok lawak diorang , hari tu ada nabil , jeep ,yus n ebby yus .. memang superb la .. layan gambaq je lah jom ... but nak say tq sangat2 lah kat abg beng sudi roger2 n ajak , n dekat abg jed jedi ,cehhh abg tu ! pakcik lah!!!! dengan kak sue sudi tumpangkan yang sememangnya selalu menumpang ni wakaka ..

ondeway ... sesat2 tu kebiasaan .. hihihi 

 inilah barisan kita yang sengal2 semua .. but i lebiyu la










masa ni kelakar gila hihi ni sape hos sape ni haaa 






pendekar bujang laku nih !



lyssa faizureen pun ade .. cutee je dia hihi

mr ben dengan penerbit karoot komedia~








interprem sat .. ooo kyleril cakap kite pendek ye ! mmg la pendek sbb tak pakai high heel huh
tompang glemer jap ..


nilah semua blogger yang hadir .. tak sempat nak berborak panjang ..

n then balik ......

boleh di katakan seharian tu gelak je memanjang .. seronok gila , sampai ada budak tu hampir hilang suara lah ape lah .. tangan sakit la .. haha apepun qaseh enjoy sangat dengan korang .. next destination kita gegar sedenak n kelate pulak ye !!!!!!!!!! insyaAllah .. ya Allah permudahkanlah segala urusan ... amin...... =) love u olsssssss !!!!!!!!!!! cukup sudah cukup .. letih nak masukkan gambar byk2 .. assalamualaikum ?

tq again kak sue ,pakcik jed jedi , jeeb , syahir , wida , kak fiza , yanty n terutama sekali abg ben bonzerr ehh saloh ..! abg beng yang baik hati .. 






6 comments

  1. bakpe ade gambaq sama 7 kali? dan bakpe tak ajoksss???!! :p

    ReplyDelete
  2. haha, syahir kasi komen konon inesen kah? kikiki ,

    ReplyDelete
  3. Wah dah Update, Ty update emel Kelab je seharian semalam haahaa.

    LEBIU TOO!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum…
    Apa khabar?
    Sihat ke?
    Harap2 sihat + bahagia selalu…

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..