Sedenak... Pertemuan dengan PCM .. Mat Gebu bersama qhaliff ben ashaari !

14 ulasan:
Assalamualaikum ...

err semalam qaseh pergi sedenak johor bersama2 ben ashaari , kak fiza , kak sue n tunangnya , pokku mad (que ahmad) n tunang nya dan syahir .. macamana buleh pergi ke sana ? sebenarnya abg beng yang ajak pergi , n then fikir2 akhirnya pergi jugak ..kitorang pergi 3 buah kereta .. weeeee syok kata kak fiza dia first time pergi johor , melompat kegirangan dalam kereta ... isy2x anak sapooooo laaa
kak fiza kata : qaseh , kak fiza first time dtg johor nanti nak update dalam fb tp posing luuuu

posing dalam kete sebab tak tahu nak buat apa .. puas dah berebut bantal ijau zed zaidi .. mula2 cun agy kan kak fiza .. tgk2 jap agy .



amek kawww ! boleh pulak dia dok tido .. baru satu minit kereta gerak ni ... !hahaha

selama berapa jam bertolak berhenti makan n solat kat r n r ayer keroh akhirnya sampai jugak ke sedenak umah cik mat gebu .. first2 tgk ada kereta antik dia , tapi lupa lak nak snap pic .. first2 masuk kak fiza n kak sue dok bisik2 .. lapar ni lapar ! nampak makanan je dulu haha .. salam2 dengan yg ada ... eh biarlah gambar berbicara ! 
                      qhaliff n dedinye yg awesome !                                   sume geram kat qhaliff grrrrrrrrrrr !


 

geng2 blogger yg ada di sana ,,, sumenye peramah2 n sporting 

3 dara satu mak dara erkk










 

blogger2 masakan yg awesome ! seronok dapat kenal .. heee so meriah

                            seksi mulut qhaliff lagi ahahaha                    baiknya qhaliff ngan kak yati ..


eh dah penuh la .. papepun banyak gila jasa abg beng .. bawak p kenal2 blogger yang biasanya kenal dalam dunia maya je .... bak kata abe beng , berblogger bukan kerana duit bukan kerana glemer tapi mengeratkan silaturahim antara sesama .. so dah faham apa erti di sebalik bloggerssss ? seghonokkkk ! sepanjang hari tu always gelak je ... tambah2 ngan geng2 whatsapp .. takkan lupakan memori ni .. tengs for everything pokbeng n cikmat gebu jugak .. dia tak masuk gambar ...dia special hik3x

entry2 berkaitan :




14 ulasan:

Mat Gebu berkata...

Terima kasih sudi dtg ke pondok PCM, minta maaf jika ada terkasar bahasa... ^___*

JIJI YU berkata...

kenapa aku tgk fiza cam cun gitu..eheh

babycomel berkata...

seronok tengok semua org happy je kat situ.. i'm happy too ;)
baby follow sini ye

Yatie berkata...

Assalamualaikum Qaseh,
Salam ukhuwah juga dari akak, mmng seronok bila berkumpul semalam di rumah Mat Gebu, tak kenal maka tak cinta kan...rasa mcm sekejap je plk kan..bila sampai rumah akak semalam, rasa mcm nak dtng semula je..nak borak2 pulak..he3...

ahsfantasy24 berkata...

wah..
pegi jgk rupanya..
best kan leh jmpe baby ! heee

Citarasa Rinduan berkata...

oh qaseh,,

comelnya kamu..
thanks sbb ingat kak ayu...

insyallah. kami blogger johor.. pasti terlebih PERAMAH.. kikikikiki..

salam sayang dari kak ayu citarasa rinduan

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

bestnye...mesti sangat meriah dan plg best dpt kenalan baru

fizafantagirO berkata...

oikkkkkk ... grrrr.. siap siap la qaseh cr keje lain eh! ..grrrrrr.. ni ngah wat entry gak nih :p

Sis Lin berkata...

As salam Qaseh...

Fuuuuuuh rempit membaca entry semua, sis belum sempat lg nak up entry, tggu nak cilok sana sini hahaaaa

Thankx Qaseh, sis faham memasing malu2 kannn so mesti le kurang skt kita nk borak2, cuma sis ni je molot xreti diam..hahahahahha

Nnti raya kita jumpa lg klu ada kesempatan ok....

CiKaLi berkata...

sory.. tak sempat tegor.. kami pemalu...

Iam Yanty berkata...

I want this moment to turn back coz I want to be there with u guys

SumBody Me.. berkata...

jenjalan sini dr blog mat gebu..

efa nur berkata...

seronoknyewwww :D

FasiHaH SupiaN berkata...

waa bestnye kak delia! akak cun lah, cantik :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com