BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

10 ulasan:
Assalamualaikum...


sory abg ben , qaseh jarang komen2 blog abg skang ni .. qaseh baca je.. tapi abg tahu kan siapa blog idola di hati ni ..eceh .. heppy blogging abg , always support u .. blog yang memang ada dlm hati sejak buat blog.. blog abg ben yg banyak bantu naikkan blog qaseh , banyak kenalkan pada blog2 lain .. tq abg :) tq for everything.. segmen2 abg n yg pasti domain ni adiah dari juin segmen abg ..kalau bukan sebab abg ben takkan ada qasehdalia.com !
bila masuk blog beliau .. memang tak dinafikan kena berfikir sedikit untuk memahami apa yang tersurat dan tersirat di balik ayat2 dia .. punya ayat sastera yg mendalam ..kadang2 tertewas untuk memahami apa yg tersirat .. pehhhh .. tapi for me bestlah sebab entry dia kadang2 buat kan kita berfikir
blog kaum hawa yang menyentuh hati ... ayat2 dia pehhhh luluh hati sebab tu lah abg adi budika kitewww tu tertawan hehek.. gulp jangan mare ~ qaseh kdg2 tak komen tapi baca je..sory ye syg ..muahhh syg kamu ketat2 ... teruskan berblog dengan biat seikhlas mungkin .. supaya kita mendapat secebis pahala atas perkngsian ..
blog budak jawa yg senget .. haha entry dia kadang2 lucu giler , pehhh tapi best ,ada jugak ilmu2 yg dia sampaikan .. yang paling best menghiburkan n peramah .. sory ey dia sudah berpunya.. kalau nak kena lawan sun goku miahaha
blog kembar  nyah .. masa dulu2 qaseh buat blog, naz selalu komen2 dengan nama kobejoderan mende tah .. pehh entry dia banyak g dia ingin sampaikan tapi melalui gaya dan penulisan yang pedas.. kadang2 ayat pun kasar je ..suka cari gadoh dengan den .. ujang pulak suka buat entry yg berbaur lucah ..gilewww tapi tajuk je lucah entry dia ada yg dia ingin sampaikan .. for qaseh mereka berdua suka support blog kawan2 yang lain .. peramah dengan sape je.. mereka otai .. maybe one day korg boleh jadi mcm abg ben .. pehhh
blog ni paling best hahaha.. koya angkat bakul sendiri ..pehh tapi xpe , siapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri ..kikiki sebab biar hati dan mata kita memandang megah pd blog kita sendiri .. jangan memandang rendah pada blog sendiri kerna kekuatan itu akan hadir :)


hati berbicara :
bagi yang lain jangan tecik2 aty .. semua blog ada keunikan tersendiri cuma atas cara kita bagaimana untuk menempatkan blog kita dalam dunia blog .. bukan sedikit blog2 yg ada .. so jangan pernah berputus asa .. sekurang2nya kita ada cara utk meningkatkan gaya dan penulisan dlm blog kita .. jangan terlalu gelojoh untuk menarik perhatian .. tapi biar lah perlahan2 agar rasa itu hadir ... tq yg support blog qaseh .. blog ni pun still byk kekurangan .. n kita semua ada tempat dalam dunia blog..we are bloggers .. cuma satu jangan pernah rosakkan nama melayu dan agama islam ... berblog lah dengan penuh gaya tapi dengan cara yg di hormati ..

10 ulasan:

  1. oooooo. blog2 tu rupanya yg qaseh suka. bru kc tau arini. hihi.

    BalasPadam
  2. boooooooooo.....!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  3. boooooooooo.....!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  4. tau tak si Ir nanges sebab tak letak blog dia...adoiii...

    BalasPadam
  5. jalan2 sini..mr baiz ucapkan selamat berkenalan..

    BalasPadam
  6. eeh ade jugak blog senirik..tak aci ni

    BalasPadam
  7. singgah nak usha blog pilihan hati anda...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. ninie singgah sini..

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

    meh lee singgah :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com